tam olarak hamgı gunlerde olacak ve neresınde
V.O.B İMKB İşlemlerini yürüten yatırım uzmanı. Halk dilinde Borsacı
---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:36 ----------
80 li yılların vazgeçilmez komedyen ekibi. Aklınız eserse buyurup gelir gezersiniz diye söyledim sadece
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
13 mayıs pazar yani bu haftasonu
saat 10:30 da adalet parkında
bisiklet turu ve sonrasında AYNA konseri var
katılmak isteyen varsa beraber gidebiliriz.benim bisiklet memleketde kaldı motosikletle gelsem olur mu :-)
akşam 10.30 mu gündüz heralde? Gündüzse gelemem malesef
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[QUOTE=zongoku;2676766]Aynen 21 hafta sonraki hafta bana uyuyor heralde [COLOR="Silver"]
geçen sene süper geçti.adamlar sırf bu festival için yurtdışından motosikletle geliyor.çeteler falan filan :D
en az bir gece çadır kurmak lazım
böyle festival kaçmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
bisiklette far olmadığına göre sabah 10:30 da yaparlar :D
zaten 10:00 gibi başlayacak
ayrıca çekilişle BEDAVA bisiklet verilecek
yarın değil pazar günü
benim eve yakın olduğu için ben kesin giderim.en azından motorsuz iki tekercilere destek olmak lazım.
çok kafa adamlar var içlerinde.bi tanesi nerdeyse bana motoru sattırıyordu. :D
okan bi sözü var;
motosiklete binen erkek sexy dir, scooter a binen erkek entellektüeldir, bisiklete binen erkek hem sexy, hem entellektüel hem de yatakda başarılıdır xD
olmadı bikaç bisikletciyi kandırıp motorcu yaparız
yok o da mı olmadı bir iki kız tavlarız ;)
albayrak bulvarının biraz aşağısında
gene parka kadar 1 km çeker
sizinki nerede
benim aşağıda Opet varya orda, Önderin meska evlerinde yakınız yani arada çıkıyoruz seni de çağırırız istersen
Tabiki gelirim.meska neresi bilmiyorum ama haritada işaretlersen bulurum
bende tarif edeyim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
slm. denizli mt etkinlik yapıyor mu ben uşaktayım ama tık yok denizli etkinliklerine gelebiliirm
Selam kardeş daha yeni etkinlik yaptık http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html her zaman bekleriz
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:51 ----------
Yol çalışmasından sonra o virajlara güzel asfaltta atarlar abi asıl o zaman gör sen orayı cillop gibi olur vallahi sırf o virajlar için bile gelinir oraya. Eğer sıcak asfalt atarlarsa tadından yenmez harbiden ya
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
bu arada merak eden arkadaşlar için Muğla sakardan bir viraj görüntüsü
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)