Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Denizli - MT]

REKLAM ALANI
    savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çivril
    Kıralan Kasabası
    Tarım Hayvancılık & Traktör Festivali
    11-12-13 Mayıs 2012

Sanatçılar : Mustafa Yıldızdoğan , Murat Kekilli, SerdanCAN , Komedi Dansç 3lüsü, Neslihan , Anakaralı Yasemin.

komedi dans üçlüsü nedir ya

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    tam olarak hamgı gunlerde olacak ve neresınde

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neye yatırım ?
    V.O.B İMKB İşlemlerini yürüten yatırım uzmanı. Halk dilinde Borsacı

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

Alıntı savatage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    komedi dans üçlüsü nedir ya
    80 li yılların vazgeçilmez komedyen ekibi. Aklınız eserse buyurup gelir gezersiniz diye söyledim sadece
    Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Mustanoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 hafta sonra izmir uluslararası motosiklet festivali var şimdiden aklımızın bi köşesine yazalım ;)
    Aynen 21 hafta sonraki hafta bana uyuyor heralde

---------- Post added at 17:55 ---------- Previous post was at 17:48 ----------

Alıntı yesewi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    V.O.B İMKB İşlemlerini yürüten yatırım uzmanı. Halk dilinde Borsacı

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

80 li yılların vazgeçilmez komedyen ekibi. Aklınız eserse buyurup gelir gezersiniz diye söyledim sadece
    bakalım ben bu sıralar gezi işlerini kapattım ama Temmuzdan sonra güzel bi gezi planlarız artık
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150
    13 mayıs pazar yani bu haftasonu
    saat 10:30 da adalet parkında
    bisiklet turu ve sonrasında AYNA konseri var
    katılmak isteyen varsa beraber gidebiliriz.benim bisiklet memleketde kaldı motosikletle gelsem olur mu :-)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    akşam 10.30 mu gündüz heralde? Gündüzse gelemem malesef
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150
    [QUOTE=zongoku;2676766]Aynen 21 hafta sonraki hafta bana uyuyor heralde [COLOR="Silver"]

geçen sene süper geçti.adamlar sırf bu festival için yurtdışından motosikletle geliyor.çeteler falan filan :D
    en az bir gece çadır kurmak lazım
    böyle festival kaçmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akşam 10.30 mu gündüz heralde? Gündüzse gelemem malesef

bisiklette far olmadığına göre sabah 10:30 da yaparlar :D
    zaten 10:00 gibi başlayacak
    ayrıca çekilişle BEDAVA bisiklet verilecek

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    [QUOTE=Mustanoğlu;2676916]
    Aynen 21 hafta sonraki hafta bana uyuyor heralde [COLOR="Silver"]

geçen sene süper geçti.adamlar sırf bu festival için yurtdışından motosikletle geliyor.çeteler falan filan :D
    en az bir gece çadır kurmak lazım
    böyle festival kaçmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------

bisiklette far olmadığına göre sabah 10:30 da yaparlar :D
    zaten 10:00 gibi başlayacak
    ayrıca çekilişle BEDAVA bisiklet verilecek
    Fara gerek mi var her yer aydınlık zaten ya İzmir işi bencede güzel olur gideriz inşallah. Bu arada yarın ki bisiklet olayına gelemicem heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150
    yarın değil pazar günü
    benim eve yakın olduğu için ben kesin giderim.en azından motorsuz iki tekercilere destek olmak lazım.
    çok kafa adamlar var içlerinde.bi tanesi nerdeyse bana motoru sattırıyordu. :D

okan bi sözü var;
    motosiklete binen erkek sexy dir, scooter a binen erkek entellektüeldir, bisiklete binen erkek hem sexy, hem entellektüel hem de yatakda başarılıdır xD

olmadı bikaç bisikletciyi kandırıp motorcu yaparız
    yok o da mı olmadı bir iki kız tavlarız ;)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    yarın değil pazar günü
    benim eve yakın olduğu için ben kesin giderim.en azından motorsuz iki tekercilere destek olmak lazım.
    çok kafa adamlar var içlerinde.bi tanesi nerdeyse bana motoru sattırıyordu. :D

okan bi sözü var;
    motosiklete binen erkek sexy dir, scooter a binen erkek entellektüeldir, bisiklete binen erkek hem sexy, hem entellektüel hem de yatakda başarılıdır xD

olmadı bikaç bisikletciyi kandırıp motorcu yaparız
    yok o da mı olmadı bir iki kız tavlarız ;)
    Vay aga iimiş Yalnız benim kız olaylarında gözüm yok ya Yarın demişim pardon Pazar günü işte. Zaten öğleye kadar dershanem var daha sonra da gelemem. He bu arada senin ev nerde ki benle Önderin evde adalet parkına çok çok yakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150
    albayrak bulvarının biraz aşağısında
    gene parka kadar 1 km çeker
    sizinki nerede

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    benim aşağıda Opet varya orda, Önderin meska evlerinde yakınız yani arada çıkıyoruz seni de çağırırız istersen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150
    Tabiki gelirim.meska neresi bilmiyorum ama haritada işaretlersen bulurum

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    kırmızı yer: Opet Sarı yer : bizim ev Mavi yer. Önderin ev

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    RTR 150

zongoku bunu beğendi.

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    bende tarif edeyim
    zongoku bunu beğendi.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok iyi biliyorum abi bu yolu Abi bu arada Muğla sakarda motoru yatırmaya gittiniz mi hiç Muğla Mt falan

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

Tamamdır

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Çok iyi biliyorum abi bu yolu Abi bu arada Muğla sakarda motoru yatırmaya gittiniz mi hiç Muğla Mt falan
    MUĞLA MT ile tanışamadık , ama ben pazar günü marmarise gittim , süper yol fakat bu ara çalışma var yatıramadık tek şeride düşürdüler yolu
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

usame_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache 150 Rtr
    slm. denizli mt etkinlik yapıyor mu ben uşaktayım ama tık yok denizli etkinliklerine gelebiliirm

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı usame_45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm. denizli mt etkinlik yapıyor mu ben uşaktayım ama tık yok denizli etkinliklerine gelebiliirm
    Selam kardeş daha yeni etkinlik yaptık http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html her zaman bekleriz

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MUĞLA MT ile tanışamadık , ama ben pazar günü marmarise gittim , süper yol fakat bu ara çalışma var yatıramadık tek şeride düşürdüler yolu
    Yol çalışmasından sonra o virajlara güzel asfaltta atarlar abi asıl o zaman gör sen orayı cillop gibi olur vallahi sırf o virajlar için bile gelinir oraya. Eğer sıcak asfalt atarlarsa tadından yenmez harbiden ya

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

bu arada merak eden arkadaşlar için Muğla sakardan bir viraj görüntüsü

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler