Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    apacheeeeeeee
    Merhabalar hoşgeldiniz Cardosa Hilmi kardeşim, Sadeceo Önder kardeşim ,Zongoku ben elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Şu an şehir dışında olduğumdan biraz konulara yabancı kaldım. Ama güzel organizasyonlarımız olur sizlere de haber veririz en yakın zamanda. Bu arada Cumartesi günleri toplantılarımız oluyor saat 19.30 da Belediyenin önünde buluşuyoruz. Bekleriz.
    tşkkr ederim bilgilendirme için bi aksilik olmazsa cumartesi ordayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Merhabalar arkadaşlar sağ salim geldik çok şükür Cumartesi görüşmek üzere cümleten
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DENİZLİ MOTOSİKLET SEVENLER KLUBÜ
    1black_ıce-oyladı
    2bygkhn
    3sadeceo-oyladı
    4 sey_47-oyladı
    5 gangster90-oyladı
    6 zongoku-oyladı
    7savatage-oyladı
    8 ms90-oyladı
    9 uğuralp-oyladı
    10 cardoso-oyladı
    11 mrt20
    12 quadro
    13 denizlee-oyladı
    14 byramdenizli-oyladı
    15 alper55-oyladı
    16 dentekklima
    17 mustanoglu-oyladı
    18 mehmet mumtaz-oyladı
    19 MkD-oyladı
    20 Tekteker_Ramco-oyladı
    21 Soccer-oyladı
    22 Yuce123-oyladı
    23 20fatih
    24 Relaxis

bu listede olmayan arkadaslar yorum yapmasın ne yaparlarsa yapsınlar tisort olayına yorum yapmasınlar okey

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

abi yaa bir toplantıya gelin yüzyüze görüselim herkese katılma abi gözünü sevem senin istediyin sekilde yaptıracan sıkıntı etme sen
    İllaki toplantıya gelmek şartmı niye her seferinde bunu önüme koyuyorsunuz kardeşim ehliyetim yok gelemiyorum çok mecbur kalmadıkça şehiriçine çıkmıyorum diye daha önce söylemiştim size fikirlerimizi burdan iletemiyorsak bu forum ne işe yarıyor madem öyle forumu kapatın herkese cepten mesaj atın millet gelsin toplantıya siz diceksiniz ki dolmuş var otobüs var gecenin bi yarısı dağılıp gideceksiniz ben ulaşım aracı bulamazsam neyle dönecem evime

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı uğuralp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İllaki toplantıya gelmek şartmı niye her seferinde bunu önüme koyuyorsunuz kardeşim ehliyetim yok gelemiyorum çok mecbur kalmadıkça şehiriçine çıkmıyorum diye daha önce söylemiştim size fikirlerimizi burdan iletemiyorsak bu forum ne işe yarıyor madem öyle forumu kapatın herkese cepten mesaj atın millet gelsin toplantıya siz diceksiniz ki dolmuş var otobüs var gecenin bi yarısı dağılıp gideceksiniz ben ulaşım aracı bulamazsam neyle dönecem evime
    Uğur bey valla neye kızdınız tam anlamadım ama biz gece yarısı zaten ulaşım aracı olmayan arkadaşları evi uzakta olsa bile bırakıyoruz onu kafanıza takmayın. Toplantıya gelmek şart değil tabiki de evi barkı çoluğu çocuğu olan biri tabiki de gelemez kimseye böyle bi zorunluluk getirmiyoruz ki zaten getiremeyizde. Biz sadece kalabalıklaşalım diye uğraşıyoruz gelmek istersiniz ya da istemezsiniz sizin bileceğiniz iştir. Hilmi kardeşimi de tanısanız onu iyi kalpli biri olduğundan yazdığını anlarsınız. Tanımadan hemen kızmayın bence. Forumu biz açmadık ki biz kapatalım eskiler var forumun moderatörleri var onlar bilir kapatmasını.

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

Alıntı relaxis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tşkkr ederim bilgilendirme için bi aksilik olmazsa cumartesi ordayım
    Her zaman bekleriz tanışıp kalabalıklaşırız güzel olur Görüşmek üzere
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    sart degil gelmeyin tabi önemli degil neyi her seferinde önüne koyacam kimseye zorla birsey yaptırmıyoruz burda isteyen gelir isteyen gelmez ama şunu unutma biz kimseyi gecenin bir yarısı sokakda bırakmayız evine kadar bırakırız
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayram hadi yaz geldi geçiyor çok zaman kaybetmeden bastıralım...
    Ramazan abi kusura bakma görmemişim ya abi en yakın zamanda halletcez inşallah dediğin gibi zaman geldi de geçiyor bile

Motosikleti
    Regal Raptor 250cc spyder
    arkadaşlar bir düzeltme yapayım , klubü değil kulübü olması gerekir , t-shirt üzerine baskı yaptırırken buna dikkat edelimde elaleme malzeme vermeyelim sevgili kardeşlerim...

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    C.tesi akşam görüşelim,muğladan geliyorum anlayana..
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı Denizlee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir düzeltme yapayım , klubü değil kulübü olması gerekir , t-shirt üzerine baskı yaptırırken buna dikkat edelimde elaleme malzeme vermeyelim sevgili kardeşlerim...
    Tamamdır abi Zaten bu cumartesi baya bi kalabalık olcak gibi tişört oylamasını da bitirir son düzenlemeleri yaparız heralde artıkın

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Vayyyyyyy ustam geliyor

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Tamamdır Mehmet abi ben anladım valla başkalarını bilmem gari

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Gelmeyenin tipisi kopsun mu

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Ula Önder

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Tipisi ne nan

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    1black_ıce-oyladı
    2bygkhn
    3sadeceo-oyladı
    4 sey_47-oyladı
    5 gangster90-oyladı
    6 zongoku-oyladı
    7savatage-oyladı
    8 ms90-oyladı
    9 uğuralp-oyladı
    10 cardoso-oyladı
    11 mrt20
    12 quadro
    13 denizlee-oyladı
    14 byramdenizli-oyladı
    15 alper55-oyladı
    16 dentekklima
    17 mustanoglu-oyladı
    18 mehmet mumtaz-oyladı
    19 MkD-oyladı
    20 Tekteker_Ramco-oyladı
    21 Soccer-oyladı
    22 Yuce123-oyladı
    23 20fatih
    24 Relaxis

Arkadaşlar sanırım yanlışlık yapmadıysam oylayan arkadaşları gösterdim. Pazar gününe bitirelim oylamayı tişört işlerini hızlandırmamız lazım. Oy vermeyenler arkadaşlar tişört isterlerse lütfen Pazar gününe kadar oylasınlar. Oylamadan sonra grubun seçtiğini yaptırmak zorunda kalabilirler. Herkese teşekkür ederiz.

Motosikleti
    apacheeeeeeee
    oyum model 15 e

soccer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    olmadı kardeş, sen geliyon, ben gidiyom (izmir'e).

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    1black_ıce-oyladı
    2bygkhn
    3sadeceo-oyladı
    4 sey_47-oyladı
    5 gangster90-oyladı
    6 zongoku-oyladı
    7savatage-oyladı
    8 ms90-oyladı
    9 uğuralp-oyladı
    10 cardoso-oyladı
    11 mrt20
    12 quadro
    13 denizlee-oyladı
    14 byramdenizli-oyladı
    15 alper55-oyladı
    16 dentekklima
    17 mustanoglu-oyladı
    18 mehmet mumtaz-oyladı
    19 MkD-oyladı
    20 Tekteker_Ramco-oyladı
    21 Soccer-oyladı
    22 Yuce123-oyladı
    23 20fatih
    24 Relaxis-oyladı

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar Haftaya Pazar günü uzun süredir verdiğimiz gezi aralığına son veriyoruz. Güney Şelalesi yapıcaz. Gidiş dönüş 200 km lik yol. Katılım durumu nedir katılabilcek arkadaşlar belirtirse seviniriz

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Haftaya Pazar günü uzun süredir verdiğimiz gezi aralığına son veriyoruz. Güney Şelalesi yapıcaz. Gidiş dönüş 200 km lik yol. Katılım durumu nedir katılabilcek arkadaşlar belirtirse seviniriz
    ben gelıyorum
    zongoku bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler