Ali abi ben Manisa'da idim göremedim.
Ali abi ben Manisa'da idim göremedim.
Hılmi abiiiiiiii, sana diyor Ali abi
herkese merhaba ben yenı kayıt oldum bana yardımcı olursanız sevınırım 2007 model hyosung gt 250rım var monıfolt arızalı yırtık yanı bunu nerden bulabılırım ınternetten baktıklarım hep on ve arka monıfolt seklınde ama benımkı butun monıfolt dıye gecıyo yardımcı olursanız sevınırım
arkadaşlar,tişort işi ne oldu? neye karar verildi?
arkadaşlar etkinlik yokmu bende denizlideyim bi gezinti yapsak kim ayarlayabilir organizasyonu?
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Merhabalar bi kaç tanıdığımız yer var şuan şehir dışındayım ama gelince yardımcı olmaya çalışırız.
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
Merhabalar hoşgeldiniz Cardosa Hilmi kardeşim, Sadeceo Önder kardeşim ,Zongoku ben elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Şu an şehir dışında olduğumdan biraz konulara yabancı kaldım. Ama güzel organizasyonlarımız olur sizlere de haber veririz en yakın zamanda. Bu arada Cumartesi günleri toplantılarımız oluyor saat 19.30 da Belediyenin önünde buluşuyoruz. Bekleriz.
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:42 ----------
DENİZLİ MOTOSİKLET SEVENLER KLUBÜ
1black_ıce-oyladı
2bygkhn
3sadeceo-oyladı
4 sey_47-oyladı
5 gangster90-oyladı
6 zongoku-oyladı
7savatage-oyladı
8 ms90-oyladı
9 uğuralp-oyladı
10 cardoso-oyladı
11 mrt20
12 quadro
13 denizlee-oyladı
14 byramdenizli-oyladı
15 alper55-oyladı
16 dentekklima
17 mustanoglu-oyladı
18 mehmet mumtaz-oyladı
19 MkD-oyladı
20 Tekteker_Ramco-oyladı
21 Soccer-oyladı
22 Yuce123-oyladı
23 20fatih
24 Relaxis
Yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz. Tişört isteyen arkadaşlar lütfen oylamaya katılsın. Bi kaç sayfa önde modellerimiz mevcut. Arkadaşlar Perşembe bu hafta sonuna kadar oylamayı bitirelim isterseniz artık tişörtleri bastırma çalışmalarına geçmemiz lazım
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bayram hadi yaz geldi geçiyor çok zaman kaybetmeden bastıralım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Diğer ekipler gibi şunu sadece motosiklet klübü niye yapmıyoruz uzun uza uzatıyoruz ? motosiklet aşıkları klübü motosikler severler derneği gibicesinden ?
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
DENİZLİ MOTOSİKLET SEVENLER KLUBÜ
1black_ıce-oyladı
2bygkhn
3sadeceo-oyladı
4 sey_47-oyladı
5 gangster90-oyladı
6 zongoku-oyladı
7savatage-oyladı
8 ms90-oyladı
9 uğuralp-oyladı
10 cardoso-oyladı
11 mrt20
12 quadro
13 denizlee-oyladı
14 byramdenizli-oyladı
15 alper55-oyladı
16 dentekklima
17 mustanoglu-oyladı
18 mehmet mumtaz-oyladı
19 MkD-oyladı
20 Tekteker_Ramco-oyladı
21 Soccer-oyladı
22 Yuce123-oyladı
23 20fatih
24 Relaxis
bu listede olmayan arkadaslar yorum yapmasın ne yaparlarsa yapsınlar tisort olayına yorum yapmasınlar okey
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
abi yaa bir toplantıya gelin yüzyüze görüselim herkese katılma abi gözünü sevem senin istediyin sekilde yaptıracan sıkıntı etme sen
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
tesekkur ederım yardımlarını bekleyecem
Cardoso haklı bana katılmayın
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
üzülmedim de imrendim diyeyim motosikletle gitseydim oğlum göremeyecekti gösteriyi.Mustanoğlu
yanından geçen bi apache gördüysen çok üzülmüşsündür :D
önce motoru görelim senin motosikletin hastası çok burda. eğer karşına ben forumdanım, motorla bi iki tur atayım derse (ben dahil) sakın verme, geri gelmez20fatih
herkese merhaba ben yenı kayıt oldum bana yardımcı olursanız sevınırım 2007 model hyosung gt 250rım var monıfolt arızalı yırtık yanı bunu nerden bulabılırım ınternetten baktıklarım hep on ve arka monıfolt seklınde ama benımkı butun monıfolt dıye gecıyo yardımcı olursanız sevınırım
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)