Sınava 3 gün kaldı arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
Sınava 3 gün kaldı arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
yazılı sınav mı?
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
oğlum belki direksiyon sınavıdır Allah Allah yaw
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar 11 Nisan Çarşamba günü yani bugün akşam saat 19.30 da Denizli Belediye Meydanında toplanıyoruz.
Bazı arkadaşlarımızın Cumartesi günü uygun olamaması ve bazı kardeşlerimizin de ehliyetini kutlamak açısından ve katılımın hafta içi nasıl olacağını da görmek açısından böyle bir şey düşündük. Zamanı uygun olan abilerimizi kardeşlerimizi 1 saatte olsa bekleriz tanışmış oluruz. Selamlar. Saygılar.
Hava şu anda güzel bi sıkıntı yok gibi arkadaşlar büyük ihtimal yağmur yağmaz. Görüşmek dileğiyle.
Zongoku - Bayram Mert Duran --------------------------> 2 Adet L- 1 Adet S Beden- Hepsi V yaka
Denizlee - Süleyman Deniz -----------------------------> 3 Adet- L beden- 1 adet V yaka, 2 adet yuvarlak yaka
Tekteker_Ramço - Ramazan Can -----------------------> 2 Adet- L beden- Yuvarlak Yaka
byramdenizli - Bayram Öztürk---------------------------> 2 Adet XL- 1 Adet S beden- ??????
Soccer- Ali Yılmaz--------------------------------------> 2 Adet M Beden- ??????
Alper55------------------------------------------------> 2 Adet- L beden- V yaka
Dentekklima - Hüseyin İnan-----------------------------> 3 Adet- M Beden- V yaka
Gangster90----resul -----------------------------------> 2 adet - M beden yuwarlak yaka
Sadeceo --- Ödr ---------------------------------------> 3 adet - S Beden- ??????
cardoso ---- Hilmi --------------------------------------> 5 adet - xl Beden- tişört modelleri ortaya karısık
sey_47 ---ibrahim --------------------------------------> 1 adet - xl Beden- ??????
Şu anda 29 adet
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
şu benim dizaynı bir görüşün arkadaşlar ona göre ben sipariş vereyim " Denizli MT "yazsın sadece
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Abi senin hazırladığın horozu bugün göstermeye gitcez. Bakalım nasıl olcak. Denizli motosiklet aşıkları grubun ismi o yüzden tişörtte belli etmek istedik grubun ismini değiştirmek gerek o zaman var mı bi öneriniz??
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
Denizli Motosiklet Tutkunları olsa zaten Denizli MT aynı şeyi ifade ediyor. Akşam bi konuşalım arkadaşlarla ayar çekmeye çalışırız
Aşıkları tuhaf beaaa ?!
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)