selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan abi akşam alıp gelirim ben saat 6 gibi işden çıkıcam 7 gibi yanındayım zungoku kardeşim ile birlikte hangi kattasın oda no kaç abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Birde abi telefondan anlamam ben nokıa c6 kulaklık mı istiyorsun şimdi çıkıp alayım başka bir isteğin felen varmı ?
evet nokia c6 kulaklıgı istiyorum. Başka istegim yok. 2.kat 215 numara. Genel cerrahi.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abi akşam gelcez yanına sıkıntını gideririz bıraz Kulaklığı da hallederiz merak etme abi . Akşam görüşürüz.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aldım abi kulaklığı kalın uçlu birşey değilmi
sizlere teşekkürü borc bilirim. Sağolun beni burda yalnız bırakmadınız. İyiki varsınız.
estağfurullah Ramazan abi ya lafımı olur sende .Kal sağlıcakla
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geçmis olsun ramazan kardesim benim yeni haberim oldu hastanede oldugun en kısa zamanda geçmis olsuna gelecez
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
denizli mt herzaman yanında
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
DENİZLİ MOTOSİKLET AŞIKLARI
1black_ıce
2bygkhn
3sadeceo
4 sey_47
5 gangster90
6 zongoku
7savatage
8 ms90
10 uğuralp
11 cardoso
12 mrt20
13 quadro
14 denizlee
15 byramdenizli
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
günaydın dostlarım.
Merhaba arkadaşlar ben denizliden seçkin aranıza yeni katıldım 18 yaşımdayım henüz motorum yok ailem motora biraz karşı ileride paramı kazanınca kendim almayı planlıyorum umarım bi gün tanışırız şimdilik bu kadar görüşmek üzere
Rica ederim.
O an ne istersek onu yapıyoruz değişiyor.Şahin tepesine döner yemeğe gitmek,Kampüsde bilardo oynamak,Babanın yerine gidip çay eşliğinde sohbet etmek,Çınarda bir cafeye gidip okey oynamak ...
Gibi gibi şeyler değişiyor yada pazar günü gezi varsa onunla ilgili plan yapıp sohbet emek gibi gibi birçok şeyler...
hoscakalın ben yokum artık uzun süre
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Hayırdır Hilmi nereye gidiyon kardeşim??
---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:57 ----------
Arkadaşlar tişört ile ilgili son aşamalara geldik fiyat alındı. Şu anda bulduğumuz en uygun yer burası. Hilmi kardeşimizin girişimleriyle son olarak fiyat Tişört tanesi 8 TL dir baskı dahil fiyatı. 25 adet tişörtte denk gelen fiyat budur. Sayı arttıkça tişört fiyatı düşüyor. Baskı fırın baskısıdır. Yani normal fotoğraf baskılar gibi kalitesiz değildir.
Bu nedenle Tişört Listesini tekrar başlatıyoruz. Lütfen herkes benim de belirttiğim gibi istediği tişört miktarını ve bedenini belirtsin. Şu aşamada öncelikle adet sayısını belirleyelim daha sonra herkesten Cumartesi günkü toplantıya tişört ücretlerini getirmesini isteyeceğiz. Getiremeyen arkadaşlar için hesap numarası ayarlarız.
Öncelikle bir adet numune çıkarttırcaz zaten beden konusunda daha sonra daha net bilgi verebiliriz. Fakat genel olarak üstünüze olan bedeni yazarsanız seviniriz.
Tişörtümüzün son hali budur. Tek tişört fiyatı baskı dahil 8 TL dir.
Zongoku- Bayram Mert Duran- 2 Adet- L beden.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)