Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Denizli - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar nasılsınız. Arkadaslar ben servergazi hastanesinde yatıyorum. Yarin ameliyat olacağım. C6 kulaklıgı lazım bana. Alıp getirin parasını verecegim. Burda fena canım sıkılıyor.
    Ramazan abi akşam alıp gelirim ben saat 6 gibi işden çıkıcam 7 gibi yanındayım zungoku kardeşim ile birlikte hangi kattasın oda no kaç abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Birde abi telefondan anlamam ben nokıa c6 kulaklık mı istiyorsun şimdi çıkıp alayım başka bir isteğin felen varmı ?

Motosikleti
    evet nokia c6 kulaklıgı istiyorum. Başka istegim yok. 2.kat 215 numara. Genel cerrahi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    ramazan abi akşam gelcez yanına sıkıntını gideririz bıraz Kulaklığı da hallederiz merak etme abi . Akşam görüşürüz.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Aldım abi kulaklığı kalın uçlu birşey değilmi

Motosikleti
    sizlere teşekkürü borc bilirim. Sağolun beni burda yalnız bırakmadınız. İyiki varsınız.

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    sizlere teşekkürü borc bilirim. Sağolun beni burda yalnız bırakmadınız. İyiki varsınız.
    Rica ederiz abi ne demek her zaman yanındayız.

Tekrardan geçmiş olsun.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    estağfurullah Ramazan abi ya lafımı olur sende .Kal sağlıcakla
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    geçmis olsun ramazan kardesim benim yeni haberim oldu hastanede oldugun en kısa zamanda geçmis olsuna gelecez

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

denizli mt herzaman yanında

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

DENİZLİ MOTOSİKLET AŞIKLARI
    1black_ıce
    2bygkhn
    3sadeceo
    4 sey_47
    5 gangster90
    6 zongoku
    7savatage
    8 ms90
    10 uğuralp
    11 cardoso
    12 mrt20
    13 quadro
    14 denizlee
    15 byramdenizli
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin... İşte motosiklet aşkının insanları nasıl birbirine bağladığına güzel bir örnek.
    Denizli MT kardeşliği.

Motosikleti
    günaydın dostlarım.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    günaydın dostlarım.
    günaydın reisim.
    20

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    günaydın dostlarım.
    Ramazan Abi nasıl geçti ameliyat

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Arkadaşlar her zaman olduğu gibi bu Cumartesi de haftalık toplantılarımız saat 19.00 belediyenin önü gelmek işteyen 19,30 kadar gelebilir

Merhaba arkadaşlar ben denizliden seçkin aranıza yeni katıldım 18 yaşımdayım henüz motorum yok ailem motora biraz karşı ileride paramı kazanınca kendim almayı planlıyorum umarım bi gün tanışırız şimdilik bu kadar görüşmek üzere

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı seçkinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben denizliden seçkin aranıza yeni katıldım 18 yaşımdayım henüz motorum yok ailem motora biraz karşı ileride paramı kazanınca kendim almayı planlıyorum umarım bi gün tanışırız şimdilik bu kadar görüşmek üzere
    Merhaba,

Hoşgeldin aramıza, bu akşam her cumartesi olduğu gibi 19:00 da buluşma var belediyenin önündeki heykelin orada istersen buyur gel bekleriz.

Alıntı sadeceo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Hoşgeldin aramıza, bu akşam her cumartesi olduğu gibi 19:00 da buluşma var belediyenin önündeki heykelin orada istersen buyur gel bekleriz.
    davetiniz için çok teşekkür ederim fakat yarın üniversite sınavına gireceğim gelmek isterim fakat ailemin pek izin vereceğini zannetmiyorum umarım başka bir cumartesi tanışırız ve bu arada cumartesi günü nasıl bir faaliyetiniz oluyor ne yapıyorsunuz

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı seçkinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    davetiniz için çok teşekkür ederim fakat yarın üniversite sınavına gireceğim gelmek isterim fakat ailemin pek izin vereceğini zannetmiyorum umarım başka bir cumartesi tanışırız ve bu arada cumartesi günü nasıl bir faaliyetiniz oluyor ne yapıyorsunuz
    Rica ederim.

O an ne istersek onu yapıyoruz değişiyor.Şahin tepesine döner yemeğe gitmek,Kampüsde bilardo oynamak,Babanın yerine gidip çay eşliğinde sohbet etmek,Çınarda bir cafeye gidip okey oynamak ...

Gibi gibi şeyler değişiyor yada pazar günü gezi varsa onunla ilgili plan yapıp sohbet emek gibi gibi birçok şeyler...

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Denizli MT Cumartesi günkü toplantı. Mesut kardeşimizinde aramıza katılmasından mutluluk duyuyoruz.

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    hoscakalın ben yokum artık uzun süre
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoscakalın ben yokum artık uzun süre
    Hayırdır Hilmi nereye gidiyon kardeşim??

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Arkadaşlar tişört ile ilgili son aşamalara geldik fiyat alındı. Şu anda bulduğumuz en uygun yer burası. Hilmi kardeşimizin girişimleriyle son olarak fiyat Tişört tanesi 8 TL dir baskı dahil fiyatı. 25 adet tişörtte denk gelen fiyat budur. Sayı arttıkça tişört fiyatı düşüyor. Baskı fırın baskısıdır. Yani normal fotoğraf baskılar gibi kalitesiz değildir.

Bu nedenle Tişört Listesini tekrar başlatıyoruz. Lütfen herkes benim de belirttiğim gibi istediği tişört miktarını ve bedenini belirtsin. Şu aşamada öncelikle adet sayısını belirleyelim daha sonra herkesten Cumartesi günkü toplantıya tişört ücretlerini getirmesini isteyeceğiz. Getiremeyen arkadaşlar için hesap numarası ayarlarız.

Öncelikle bir adet numune çıkarttırcaz zaten beden konusunda daha sonra daha net bilgi verebiliriz. Fakat genel olarak üstünüze olan bedeni yazarsanız seviniriz.

Tişörtümüzün son hali budur. Tek tişört fiyatı baskı dahil 8 TL dir.

Zongoku- Bayram Mert Duran- 2 Adet- L beden.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler