http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2616867
Arkadaşlar katılım artıyor. Hadin coşturun katılın
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gezi İle İlgili Detaylı Bilgilendirme
Toplanış Saati: 12.00-12.30 arası Denizli Belediye Meydanı ( Hareket Saati en geç 12.40'tır arkadaşlar. Şehir dışından gelen arkadaşlarla özel olarak haberleşeceğiz. Uygun bir noktada buluşmayı gerçekleştireceğiz.)
Yemek: Yemek alanı gezimizin son varış noktası olan Ağlayan Kayadadır. Hocanın yeri olarak geçmektedir. Sezonun tam olarak açılmamasından dolayı şu anda sadece Alabalık mevcuttur. 2 Tane 250 gr alabalık+ Salata+ Ekmek kişi başı 12 Tl dir. Resmi Sitesi : http://aglayankaya.com/
Gezi Alanı: Arkadaşlar gezi yolumuzda Pamukkale- Karahayıt- Ağlayan Kaya bulunmaktadır. Pamukkaleye giriş ücretlidir. Geçen seneki bildiğimiz giriş fiyatı 20 TL dir. Antik kenti gezmek isteyen arkadaşlar olursa giriş yapabilirler. Biz kendilerini dışarıda bekleyeceğiz. Pamukkale dışında gezi güzergahında paralı giriş olan bir nokta yoktur.
Konaklama: Şehir dışından gelecek arkadaşlarımız için gezi dönüşü havanın kararması gibi bir durum olursa Karahayıtta ya da Denizlinin içerisinde Konaklama yeri ayarlanabilir. Tahmini olarak kişi başı 30-50 TL arası olabilir. Gece yola çıkmak istemeyen arkadaşlarımız için düşünülmüştür. Hava kararmadan herkesi uğurlamak istiyoruz. Bu arada ayın 25 inde sabah 3.00 de saatler 1 saat ileri alınacağı için hava 1 saat geç kararacaktır. Bilginize...
Gezi güzergahı: http://www.motosiklet.net/forum/etki...acilisi-2.html Bu konunun 2. sayfasından bakabilirsiniz. Denizli merkezli olarak gidiş dönüş tahmini 100 km lik bir gezimizdir. Depolarımızı ekstra durumlara göre biraz fazla doldurmakta fayda vardır.
Arkadaşlar şimdilik gezi notları bunlardır. Katkı yapmak isteyen veya herhangi bir sıkıntısı olan arkadaşımız varsa belirtsin lütfen herkesin isteği doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapalım. İnşallah hep beraber kazasız belasız güzel bir gezi yaparız.
Gezi Organizatörleri: Cardoso: Hilmi Sadeceo: Önder Zongoku: Bayram Mert
Özel durumları olan arkadaşlar üçümüzle de iletişime geçebilir. Saygılar. Selamlar....
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
şu an kaç kişilik bir katılım olacaktır
yamaha crypton 110cc
Şu anki konudaki liste
1- Zongoku----tek gelcek---motor var
2- Cardoso----tek gelcek---şu anda antalya da motoru almaya gitti nasip olursa motoruyla gelcek
3- Sadeceo----tek gelcek---motor var
4- Mehmet mümtaz----tek ya da bi kaç arkadaşıyla gelcek. motor var
5- Savatage----tek gelcek----ehliyeti bugün de yetişmezse artçı olarak gelicek
6- byramdenizli---tek gelcek- motoru var.
7- soccer----tek gelcek heralde--motoru var
8- Yuce123----2 kişi gelecek- motoru var
Bu durumda listedeki herkesin katıldığını düşünürsek 9 kişi 7 motor olacağız.
Bu liste dışında Denizleee nickli abimiz gelebilir. Tam belli değil.
Forumda üye olmayan bizim binadan bi abimiz var o da gelebilir. Tam belli değil.
Bir de Resul arkadaşımız var. Hilmi kendisiyle görüşcek o da belki motoruyla gelebilir.
Son durum bu şekilde yani.
motoru olmayan ama a2 olan arkadaşlardan isteyene cup 100 lük tedarik edebilirim.
yamaha crypton 110cc
Karahayıtta konaklamada yardımcı olabilirm.
Ben Fethiyedeyim arkadaşlar izin alabilirsem bende geleceğim..
[QUOTE=zongoku;2619182]Gezi İle İlgili Detaylı Bilgilendirme
Gezi Alanı: Arkadaşlar gezi yolumuzda Pamukkale- Karahayıt- Ağlayan Kaya bulunmaktadır. Pamukkaleye giriş ücretlidir. Geçen seneki bildiğimiz giriş fiyatı 20 TL dir. Antik kenti gezmek isteyen arkadaşlar olursa giriş yapabilirler. Biz kendilerini dışarıda bekleyeceğiz. Pamukkale dışında gezi güzergahında paralı giriş olan bir nokta yoktur.
Müze kart alın 20 TL bir yıl boyunca ücretsiz tüm Türkiye'de geçerli. Allah kaza, bela vermesin, hayırlı yolculuklar.
Evet arkadaşlar gün geldi çattı. İnşallah hepimizin hoşuna giden güzel bir gezi olur. Son olarak saatlerimizi 1 saat ileri almayı unutmayalım Gezi toplanma yeri Denizli Belediye Meydanıdır. 12.00-12.30 arası toplanma ve en geç 12.40 hareket ediyoruz arkadaşlar. 12.30 a kadar bekleyelim lütfen. Kimse gelmicek diye gitmeyin geleceğiz çünkü 12.40 daki hareket saatine yetişemeyen arkadaşlarımız olabilir. Bize ulaşırlarsa seviniriz. Kendileri yolda gezimize katılabilir. Tüm arkadaşlara selamlar. İnşallah kazasız belasız güzel bir gezi yaparız.
denizli mt aloooooooooo
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
biz burlardayız kardeşim yaw
selam arkadaslar nasılsınız ne var ne yok hayat nasıl gidiyor. Ben suan servergazi d. Hastanesindeyim.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)