http://www.motosiklet.net/forum/etki...urulari/99524-[denizli-mt]-25-03-2012-pamukkale-gezisiyle-sezon-acilisi.html
Arkadaşlar gezi planımız. Elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Katılımı arttıralım lütfen. Selamlar.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...urulari/99524-[denizli-mt]-25-03-2012-pamukkale-gezisiyle-sezon-acilisi.html
Arkadaşlar gezi planımız. Elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Katılımı arttıralım lütfen. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Al aga senin olsun ne yapalım kardeşim sayfaları katılımı arttırmak için harcıyoruz kötümü yani
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
slm arkadaşlar nasılsınız.. ne var ne yok... arkadaşlar düzgün park yeri bulmamış olmanın ve hava şartları yüzünden bir süre motosikleti getirmedim buraya .. ama en kısa zamanda gelecektir... benim için park yeri ayarlamaya çalışın arkadaşlar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu akşam 19.00 da Denizli Belediyesi meydanında At heykelinin altında her zaman yaptığımız gibi buluşma vardır. Herkesi bekleriz havalar güzelleşmeye başladı arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle. Selamlar...
---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:25 ----------
Ramazan kardeş bu akşam buluşma var orada konuşalım hep beraber arkadaşlarla. Selamlar. Allaha emanet ol.
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
Denizli'ye selam; Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim motoru tanıyan bilen varmı. Durumu masrafı kazası belası vs.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73595597/detay
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
İsmail abi sadece Pamukkale değil aslında. Karahayıt, Hocanın yeri falan orlara da gidelim diyoruz. Yani yolda yapıcaz. Vallahi senin dediğin gibi yolları bende çok seviyorum. İşte Babadağ, Ornaz vadisi gezilerinde yollar senin dediğin gibiydi. Senin dediğin yere de gideriz abi öbür hafta. Nasıl gelebilcek misin geziye??
---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
Malesef her hangi bir görmüşlüğüm ya da bilgim yok.
motor tamirde cekinmis herhalde nur motor burası
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
ismail abi nerdesin biz 2haftadır daglardayız abi dagdan inmezsek dağ adamı olacaz ondan pamukkale karahayıt aglayan kaya gidecez abi gelirsen seviniriz
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
ramazan denizli belediyesi otoparkı var askeriye yakın aylık 25 tl oraya koy istersen güvenilir yer
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
[QUOTE=motoseyyah;2606467]Evet Nur motorda imiş. Bir ara almaya niyetlendim ama ön çatalın değişmiş ve ön jantın düzeltildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Sanırım vazgeçeceğim.[/QUOT
sen daha iyi bilirsin insanın icine yatması lazım
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Kaç gündür hiç hareket yok arkadaşlar Pamukkale gezimiz var görmeyen arkadaşlar için tekrar koyuyorum. Selamlar...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...n-acilisi.html
Merhabalar,
zungoku kardeşimizin bir nevi ehliyetini kutlamak için bilardoya gittik.
Resimler:
Önder ve Hilmi kardeşime Teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim Kendileri bu soğuk ta gecenin bir vaktinde beni kırmayıp ehliyeti ıslatmaya geldiler Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)