Daha bu konu duruyor mu yaw ?
___KILIÇ___
Daha bu konu duruyor mu yaw ?
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
kürşat olum sen çok mu meraklısın kitlenmeye illa ben kitlencem diyosan en karizmatik modumuzdan yani BBRR modumuzdan rica ederiz kitler seni kıpırdayamazsın? Böle şeylerle topici şişirmeyelim arkadaşlar muhabbet etmek isteyen olursa özelden yazın yaaawwfffdssssss hatta msn diye bişey çıkmış ordan yazın aaaaaa
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
abi çok yazı oldu silelim diyoz azm edip 3 ayda yazdığımızı 2 günde yine yazıyoruz bence bida silmeyelim heheheh
poseidon_20 adlı üyeden alıntı
et bakalım
--------------------------------------------------------------------------crazy_devil adlı üyeden alıntı
Motora gönül vermiş tüm Denizli Mt üyelerini bu toplantıya bekliyoruz
işleri ayarlabilirsem kesin ordayım
Ayarlayabilirsem mayarlayabilirsem anlamam kardeşim ben saat 8 dedimi burda olcaksın
iyi o halde maaş çekimi hazırlacrazy_devil adlı üyeden alıntı
Millet bu gün burası pazar diye mi bu kadar sakin?Herkes motorla geziyomu yoksa?
Yok öztan hocam;bugün Denizli Mt buluştu ve haftalık gezisini yaptı.Pamukkale AQuaPolat eğlence parkına gittik.O açıdan bugün kimsecikler uğrayamadı Denizli Mt'ye.Halbuki Denizli Mt dediğimizde;5 Kişi.
crazy_devil
omega
juniyear
poseidon20
okaysen
Diğerlerinin de kiminin işi varmış kiminin vizeleri.Hatta toplantıya geç de olsa katılmaya tenezzül etmeyen arkadaşlarımız vardı dün akşam.
Bu arada dün akşam ki Denizli Mt Yönetim kurulu üyeleri seçildi.
Valla diyeceksiniz ki bu işte şaibe mi var;Ama yok!!!
Başkan =====> crazy_devil
Başkan Yrd.===> posedion_20
Sekreter ====> okaysen
Tüm motor sevdalılarının yolu açık olsun
OY OY
Yönetim kurulu üyeliği, delege seçimleri, idari kadro, departmanlar dfmaıfjauıdhfuasdhgdfjaısdfjadhfaudghp
Serhatım naptın baba
Sekreter yazıyo hoca
Hayırlısı olsun Hocam. Motosiklet bir tutkudur. Bir araya gelince kudurtur. Kanın kaynar. Toplanılsın sohbet olur. Geik olur. Organizasyon olur. Güzel şeyler bunlar
Comfirmation Bias
yawww kim dedi havuza gidelim diye yawww sırtıma yaslanamıyorum hard bişey ya
Oooooooo abi süper yapmışsınız ya.Ben de çok severim bu su olaylarını.Keşke Burda da olsa şu su parklarından.Bu arada yeni yönetimimize hayırlı olsun der çalışmalarında başarılar diliyorum.Eeee şimdi bi maruzatımız olursa size dilekçe mi yazcaz ya?Ben hiç sevmem bu resmi ayakları yaww.Bana bi tolerans gösterinde toplantılara gravatsız geleyim bee (!)çok sıkıldım zaten kravattan...crazy_devil adlı üyeden alıntı
yawwww öyle abartcak bişi değil şu başkan başkan yardımcısı muhabbetleri.Motosiklet denizli'yi en iyi şekilde temsil edebilmek amacıyla böyle bir yönetim kurulu oluşturmaya karar verdik.Aynı zamanda bu şekilde olursa da;yeni gelen üyelerin sallapati,kendi başına buyruk hareket etmemeleri sağlamış oluruz;bu da bize çok büyük yararlar sağlar.Mesela yeni gelen üye,eski üyeyle yolda kapışmaya çalışamaz...Toplu sürüşlerimizdeki güveni de sağlamış oluruz.Bu kurulun amacı sadece budur
Crazy_devil im sölediklerinin üzerine söleyebileceğim her hangi bişey yok. Başkanım bu edebiyat parçalama işini çok iyi yapıyosun.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
dün bazı sorunlardan dolayı aranıza katılamadım inşallah gönlünce eğlenmiştir tüm Denizli MT....
B rh +(pozitif)
tabi tabi baya eğlendik polat havuzada 75 erkek 4 kız vardı
haberim olmadığı için katılamadım umarım eylenceli geçmiştir özellikle crazy_devil arkadaşımıza
YENI YONETIM
Arkadaslar yenı yonetım DENIZLI MT. ıcın hayırlı olsun. yonetımde gorev alan arkadaslara basarılar dılıyorum. CRAZY DERVIL ve tum arkadasların cabalarıyla ornek bır mt grup olusturacagınıza ınanıyorum. Dısıplının oldugu yerde cıddıyet , guven , sureklılık , ve emniyet olur. Bunlarda her MT grubunun vazgecılmezlerındendır. Herkese ıyı surusler dılıyorum.
GEZI FOTOGRAFLARI
Hanı gezı fotografları. gıdıp gıtmedıgınızı nerden bılecegız. hadı bakalım en kısa surede gormek ıstıyoruz.
abi şimdisöle oldu ıııııııı iiiiiiii şey nasıl desek havuzda makinalarımızı sudan falan bozulmasın diye dolaplarımıza koyduk. Sonra koyduğumuz yerden gidip almadık. Fotolar yok
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)