Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

[Mardin - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooooo beyler kıskanıyorum vallahi, memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
    saygılar.
    dostum en kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 ----------

[QUOTE=emanet;1930708]adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?[COLOR="Silver"]

hocam memnun oldum bendeniz mehmet KAVAN kızıltepede oturuyorum..
    esnafım ayakkabı satıyorum..kızıltepeye yolunuz düşerse adres belli kunduracılar pasajı motorcu mehmet derseniz tamamdır...

bu haftasonu açıköğretim sınavım var erken kaçabilirsem atacam kendimi mardine

kalın sağlıcakla tekeriniz düz bassın..
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha virago
    arkadaşlar mardin kaynaşması yavaş yavaş oluşuyor.hafta sonu mehmet kardeşimiz kızıltepe den ziyaretime geldi,.kendisiyle tanışıttık.kendisine burdan teşekkür ediyorum.hatta fotoğraf bile çekindik.umarım en kısa zamanda buraya koyar onları.

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı emanet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mardin kaynaşması yavaş yavaş oluşuyor.hafta sonu mehmet kardeşimiz kızıltepe den ziyaretime geldi,.kendisiyle tanışıttık.kendisine burdan teşekkür ediyorum.hatta fotoğraf bile çekindik.umarım en kısa zamanda buraya koyar onları.
    beyler tebrik ederim resimleri merak ediyorum
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    herkese selamlar saygılar selçuk hocamla tanıştıkı ve inşaallah yeni üyeler de katılacak motosiklet kullanan bir kaç abimişz daha var ama çoğu net ortamından uzak onları da inşaallah en kısa zamanda foruma çekeriz..
    bunlarda fotolarımız abi race bir iinsana bu kadar mı yakışır

soldan sağa hyo selçuk hocam i'm

[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    yamaha virago
    mehmetcim telefonun süper çekmiş.bunları mailime de atarsan sevinirim.dtselcukpeker@yahoo.com

Motosikleti
    mehmetcim telefonun süper çekmiş.bunları mailime de atarsan sevinirim.dtselcukpeker@yahoo.com
    abi attım mailine

ayrıcana telefonun mahareti değil neyse onu çeker o sizin süperliğiniz

Motosikleti
    yamaha virago
    saol kardeş o senin güzelliğin.bu arada bütün forumda ki arkadaşlar allah kısmet ederse istanbul daki motor fuarına gitmeyi düşünüyorum.sizlerden gelecek olan varsa lütfen yazsın ki orada buluşabilelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

mehmet kardeşim beraber çekindiğimiz fotolarıda yollarsan sevinirim.bide benim senin makinanla olan fotoyu

Motosikleti
    saol kardeş o senin güzelliğin.bu arada bütün forumda ki arkadaşlar allah kısmet ederse istanbul daki motor fuarına gitmeyi düşünüyorum.sizlerden gelecek olan varsa lütfen yazsın ki orada buluşabilelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

mehmet kardeşim beraber çekindiğimiz fotolarıda yollarsan sevinirim.bide benim senin makinanla olan fotoyu
    abi yahoo ya attım ... saygılar

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Beyler, resimleri yeni gördüm buda Mardin-M.t'nin ilk organizasyonu oldu, sizin adınıza çok sevindim...

Motosikleti
    Beyler, resimleri yeni gördüm buda Mardin-M.t'nin ilk organizasyonu oldu, sizin adınıza çok sevindim...
    selam abi sen dur daha ne organizasyonlar olacak selçuk abimin ehliyet sorununu aşalım ekipman aldı zaten sadece ehliyet kaldı o zaman bak burası nasıl şenleniyor abi sana özelden mesaj atıyorum bakarmısın...

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam abi sen dur daha ne organizasyonlar olacak selçuk abimin ehliyet sorununu aşalım ekipman aldı zaten sadece ehliyet kaldı o zaman bak burası nasıl şenleniyor abi sana özelden mesaj atıyorum bakarmısın...
    Ayağına gazına sağlık hemşom benim, resimler için teşekkür ederim

Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı
    merhabalar... geçen pazar mardine küçük bir gezi yaptım racingci olarak bilin
    in kardeşinizden enduro manzaraları....

mardin kalesi altında bulunan saruhan eski yapı restore edilip cafeterya olarak kullanılıyor...

postane olarak kullanılan tarihi bina

birazdan bu resimde gördüğünüz kalenin altındaki eteklere gideceğim hemde patika yolda racing görünümlü canavarım la

yola çıktım aşağı ineceğim ondan sonra yukarı çıkacağım bir süre sonra patika yol başlayacak..

işte o yol...

i'm

uçmuyordu yaws

iki lira verin bu çocuğa size bütün tarihi anlatsın

evet arkadaşlar resimler bunlar daha gezilecek çok yer var ben ancak iki saat zamamn ayırabildim...
    kalın sağlıcakla tekeriniz düz bassın racinge biniyorum ama ruhumda enduro culuk var

Resimlere baktıkca anılarım canlanıyor,daha çok özlüyorum memleketimi
    Şu surur hanı eskiden otoparktı, oradan geçmekten cok tırsıyordum bu yüzden yolun karşısından geçiyordum herzman bir alman kurdu vardı beni hiç sevmezdi kerata...

Otoparkın kaldırılması iyi olmuş böyle halka açık olması daha iyi.

Hele şu askeri bölge Mardin tepesi en cok sevdigim yerlerdin biriydi, güneşim batışını ve doguşunu izlemek bir harika orada...
    Askerlerden hep sigara alırdık ,bize para üstünü verirlerdi,ne sevinirdik yaww
    Bide son olarak şu dar olan çarşıbaşı yolu... en yüksek hızlarımı o yolda yapmışımdır o yollar beni özlemişmi acaba.

Motosikleti
    honda cbr 600rr cbr 1000rr
    mardin kızıltepede yaptım askerliğimi çok değişmiş ah birde iş olsa güzel vve müze kent saygılar safranboludan

Motosikleti
    emomen kardeşim inşaallah en kısa zamanda beklerim... turlarız yaws...

doğğan motor ab im sen şimdi kızıltepeyi gör resmen metrepol olmuş sabancı carefoursa açıyorsa demek orada potansiyel var. kaç yılında yaptınız askerliği bilmiyorum ama çok değişti buralar..kalın sağlıcakla...

Motosikleti
    CBF 150
    güzel gezi olmuş mehmet, bende bugün Deyrulzafaran taraflarındaydım. yalnız motorun benzin deposunda bir çöküntü gözüküyor motoru yatırmamışsındır umarım..
    hayat bir sınavsa adımı yazar giderim.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Herkese hayırlı haftalar,

Nerelerdesiniz arkadaşlar, hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
    memleket nasıl,havalar nasıl, siz nasılsınız ....

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Herkese hayırlı haftalar,

Nerelerdesiniz arkadaşlar, hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
    memleket nasıl,havalar nasıl, siz nasılsınız ....

Mardin'li ve diğer illerde yaşayan Mardin'li dostlar....
    Hepinize selamlar

arkadaşlar bu siteye yeni kayıt oldum bende mardinliyim kütahya da yaşıyorum bu siteden mardini izleyebilirsiniz www.mardinkent.com

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

arkadaşlar bu arada bende motor alacam şöyle 4 silindirli 600 lük bi makine önerseniz bana fiyatı 8.5-9 arası bişey

Motosikleti
    BMW K1200S
    HORT !!! BU KONUYU HORTLATMAKTA BANA NASİPMİŞ. MARDİNDEYİM MOTORLUYUM MUTLUYUM ! TANIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARLA İRTİBATI BURDAN KURABİLİRİZ !
    VARMAK DEĞİL ! YOLDA OLMAKTIR ! :cat:

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır buraya yazamadım.

Uzun zamandır hayalini kurdugum Kocaeli-Mardin turunu bu yaz gerçekleştirecem inşallah. Hazırlıklara başladım, rota hazır gezilecek yerleri not etme aşamasındayım.

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Es-Selamun Aleykum arkadaşlar... Bu ne ya en 2011'den beri sadece bir kişi not yazmış.... Arkadaşlar ben Ağustos ayında 10 ile 15 arasında Denizli'den Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa güzergahında Mardin yapacam... Haberiniz olsun... Gelen varsa o tarihe kadar buraları takip edeceğim haberleşelim...

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler