Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

[Mardin - MT]

REKLAM ALANI
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Günaydın arkadaşlar hepinize selamlar.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    tüm kardeşlerimin abilerimin bayrmını kutlar sağlık ve esenlıkler dilerim...
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DEMİR AİLESİ OLARAK
    tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Mardin MT :kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    tekrardan tüm kardeşlerimizin bayramı mubarek olsun.. mdiden birkaç kare

[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Günaydın...
    Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın...
    Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...
    okey abim.. hallederim.. pc de sorun var artı motorda da ufak problem var.. detaylı bi fotoğraflama düşünüyorum şöle diyarbakır kavşağından yenişehir ve yukarı mardine kadar...allah kısmet ederse önümüzdeki haftasonu hallederim...
    ben kızıltepede oturuyorum ve esnaf olduğum için sadece haftasonları gezebiliyorum..

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Mardinli hemşerilerim, hepinize hayırlı günler burdan birbirimizden haberdar olalım...

Motosikleti
    yamaha virago
    herhalde bu sayfada olup ta mardinde yaşayan sadece ben varım.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı emanet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herhalde bu sayfada olup ta mardinde yaşayan sadece ben varım.
    mardinde ikamet edip buraya yazanlar olunca mutlu oluyorum, eee nevar memleketimde tam olarak nerede oturuyorsun? aramıza hoş geldin

Motosikleti
    yamaha virago
    teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.
    SEvindim orada görev yapmanıza Ben memlekette iken tayini çıkan polis ve uzman çavuşlar 1 yıl sonra mardinli olduk artık burdan ayrılmayız derlerdi... Güzel bir yer benim memleketim. Umarım bir gezi grubu bulursun en yakın zamanda. Yazın oradayım inşallah ugrarım yanına...

Motosikleti
    merhaba abi ben yarın büyük ihtimal mardine çıkarım..orada bir memur arkadaşım var..bide hyo kullanan başka bir arkadas var..benim tel 05447164113

sizinle tanışmak isterim

Motosikleti
    yamaha virago
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba abi ben yarın büyük ihtimal mardine çıkarım..orada bir memur arkadaşım var..bide hyo kullanan başka bir arkadas var..benim tel 05447164113

sizinle tanışmak isterim
    biraz geç gördüm galiba mesajı.eğer buradaysanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.0532 767 41 74.

Motosikleti
    biraz geç gördüm galiba mesajı.eğer buradaysanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.0532 767 41 74.

tamamdır abi ben tekrar çıkınca size haber veririrm müsaitseniz tanışır konuşuruz hatta hava güzel olursa turlarız abi bu arada isim neydi emanet diye kaydediyorum kalın sağlıcakla...

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    oooooo beyler kıskanıyorum vallahi, memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
    saygılar.

Motosikleti
    yamaha virago
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamdır abi ben tekrar çıkınca size haber veririrm müsaitseniz tanışır konuşuruz hatta hava güzel olursa turlarız abi bu arada isim neydi emanet diye kaydediyorum kalın sağlıcakla...
    adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oooooo beyler kıskanıyorum vallahi, memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
    saygılar.
    yaz ayına seni de bekleriz

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

yaz ayına seni de bekleriz
    İnşallah görüşme fırsatımız olur...
    Aklıma bir soru takıldı, Virago ile yukarı Mardin'e çıkmayı denedinizmi? yokuşta sorun yaşayıp yaşamadığınızı ögrenmek istiyorum.

Saygılar.

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler