Günaydın arkadaşlar hepinize selamlar.
Günaydın arkadaşlar hepinize selamlar.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...
tüm kardeşlerimin abilerimin bayrmını kutlar sağlık ve esenlıkler dilerim...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Mardin MT :kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın...
Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
okey abim.. hallederim.. pc de sorun var artı motorda da ufak problem var.. detaylı bi fotoğraflama düşünüyorum şöle diyarbakır kavşağından yenişehir ve yukarı mardine kadar...allah kısmet ederse önümüzdeki haftasonu hallederim...
ben kızıltepede oturuyorum ve esnaf olduğum için sadece haftasonları gezebiliyorum..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Mardinli hemşerilerim, hepinize hayırlı günler burdan birbirimizden haberdar olalım...
herhalde bu sayfada olup ta mardinde yaşayan sadece ben varım.
teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.
oooooo beyler kıskanıyorum vallahi, memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)