Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

[Mardin - MT]

REKLAM ALANI
    darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Bu topiği yeni fark ettim . Çok da mutlu oldum . Aşığı olduğum memleketimin topraklarının kokusunu hissettim. Katkım olsun diye kendi çektiğim bazı fotolarıda yüklüyorum. Mardine gideceklere ip ucu olsun diye Midyat ve Hasankeyfide sakın unutmayın diyorum.

Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    [QUOTE=darkeagle;1644222]Bu topiği yeni fark ettim . Çok da mutlu oldum . Aşığı olduğum memleketimin topraklarının kokusunu hissettim. Katkım olsun diye kendi çektiğim bazı fotolarıda yüklüyorum. Mardine gideceklere ip ucu olsun diye Midyat ve Hasankeyfide sakın unutmayın diyorum.

Selamlar hemşerim,

Resimleri ekledigin için mutlu oldum, uzun süredir giremiyorum göremedim.
    Resimleri cok güzel çekmişsin oraya gitmiş gibi oldum.
    Mardin M.T ye tekrar hoş geldin
    Görüşmek dilegiyle.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Mardin M.T ,
    Herkese selamlar saygılar. Kimsenin sesi soluğu cıkmıyor.

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    arkadasLAr gecen gün ailemle mardine gittik orada cektigim resimleri buraya aktarmak istedim işte memleketim işte mardinim ;)

ve artık eve gidiorduk arabaya binen annem

AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı emomen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mardin M.T ,
    Herkese selamlar saygılar. Kimsenin sesi soluğu cıkmıyor.
    emomen öncelikle bu topiği açtığıniçin seni tebrik ediyorum..ben düşünüyordum ama o dönem forumda sadece okuyucuydum yeni yeni paylaşıma başladım..ben mehmet mardinde oturan mardinli bir kardeşinizim.ve gerçek manada bir felsefesiyle kültürüyle motorcu olmak için pişmeye çalışıyoruz..şuanda bende s&t gt250r var ve bu siteden kim gelirse gelsin muhakkak bekliyorum..yukardaki fotoların çekildiği caddeden her hafta sonu geçiyorum ama tek motor him hoşuma gitmiyor hani benim istediğim gelsinler arkadaşlar braber takılalım..gezelim görelim..kim gelirse baş göz üstüne..selamlar saygılar...
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emomen öncelikle bu topiği açtığıniçin seni tebrik ediyorum..ben düşünüyordum ama o dönem forumda sadece okuyucuydum yeni yeni paylaşıma başladım..ben mehmet mardinde oturan mardinli bir kardeşinizim.ve gerçek manada bir felsefesiyle kültürüyle motorcu olmak için pişmeye çalışıyoruz..şuanda bende s&t gt250r var ve bu siteden kim gelirse gelsin muhakkak bekliyorum..yukardaki fotoların çekildiği caddeden her hafta sonu geçiyorum ama tek motor him hoşuma gitmiyor hani benim istediğim gelsinler arkadaşlar braber takılalım..gezelim görelim..kim gelirse baş göz üstüne..selamlar saygılar...
    Mehmet hocam, düşüncelerin için öncelikle teşekkür ediyorum..
    Mardin'den 16 yaşında ayrıldım ve o zamanlarda sadece 1-2 trafik polisinde eski bmw motorlar vardı sadece onları karakol önünde izleyebilir derin ahh ahhh cekerdik yani işin özü mardinde motor kültürü halen oturmamış ama inşallah ilerde oturacaktır. Siteden Mardine gezi amaçlı gelen cok arkadaş tanıyorum.Ben bu yaz 2 günlügüne geldim fazla kalamadım geri dödüm.
    Ama bir dahaki efere inşallah görüşürüz.

Saygılar,

Geçen gün babam Mardinde motorsiklet kullanan Mehmet adında bir akrabamız oldugunu söyledi , elektirikçi Mehmet sen isen ses ver ben mendi-olgaç ailesinden

Motosikleti
    Mehmet hocam, düşüncelerin için öncelikle teşekkür ediyorum..
    Mardin'den 16 yaşında ayrıldım ve o zamanlarda sadece 1-2 trafik polisinde eski bmw motorlar vardı sadece onları karakol önünde izleyebilir derin ahh ahhh cekerdik yani işin özü mardinde motor kültürü halen oturmamış ama inşallah ilerde oturacaktır. Siteden Mardine gezi amaçlı gelen cok arkadaş tanıyorum.Ben bu yaz 2 günlügüne geldim fazla kalamadım geri dödüm.
    Ama bir dahaki efere inşallah görüşürüz.

Saygılar,

Geçen gün babam Mardinde motorsiklet kullanan Mehmet adında bir akrabamız oldugunu söyledi , elektirikçi Mehmet sen isen ses ver ben mendi-olgaç ailesinden
    merhaba dostum burda dediğin gibi motosiklet kültürü tam olarak otormamış..16 yıl öncesine göre biraz daha iyi çin malı motosikletlerin piyasaya girmesiyle birlikte millet motosiklet kullanmaya başladı..ama ben bu kullanıma karşıyım..kask takmak için illa pahalı bir motorunun olmasına gerek yokki sonuçta ben 20 km hızla bile düştüğünde ciddi yaralanmlar olabiliyor..anlayacağın eğitim şart...ama umud yok ta değil...beni burada bi doktor bir uzmn çavuş..motorcu arkadaşlarım var arasıra onlarla çıkıyor geziyoruz...örnek bir r6 bir cbr600f sahibi iki abimiz var ama daha onları mont kaskla görmemişim yaptıkları bir kavşaktan diğr kavşağa gidesiye kadar birinci viteste gaz açıp egzos sesi dinletmek alem motor görsün hesabı!! ben onlara kattiyen motorcu demiyorum....bir ara mardinde cbf600 tişörtlü bir çift görmüştüm motorlarıda cbf ben arabayla gidiyordum durup konuşamadım ya mt den olsun diğer hfc den olsun kim gelirse gelsin baş göz üstüne seve seve gezdiririm..seninle tanıştığıma menun oldum..
    elektrikçi mardinli mehmet değilim.. ben kavanlardanım artı mardin merkezden değilde mazıdağ ilçesine bağlı bir köydenim.70ten beride k.tepedeyiz..benim peder bursada halen orada tekstil işi yapıyor..ben 4yıl önce mardine tatile geldim öncesinde bursada oturuyordum 1992den beri..tatile geldim ve mardinli bir güzel benim kalbimi çaldı kalakaldık mardinde iyimi birde ayakkabıcı oldum...abim burada onun yanına gelmiştim tatile o dönem bursada bayağı bir bunalmıştım..mardine geldim aşık oldum nşanlandım askere gittim geldim evlendim dükkan açtım hayat bir şekilde devam ediyor...önceleri metrepolden uzaklaşmak zor geldi eski ortamım bayağı hareketliydi yaş 19 cepte bol baba parası haliyle bursada bayağı yaramazlıklarım oldu..sonra ardında bir bunalım bi depresif bir durum..nasıl oldu anlamadım hiçbirşey beni mutlu etmiyor temelinde üvey annemle olan çatışmalar vardı belkide..nasıl olduysa allaha şükür burada huzurum yerinde eski hyatımı özlemiyor değilim ama sanırım böylsi daha hayırlı oldu benim için..allaha emanet ol kardeşim..iyi bak kendine..
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    merhaba dostum burda dediğin gibi motosiklet kültürü tam olarak otormamış..16 yıl öncesine göre biraz daha iyi çin malı motosikletlerin piyasaya girmesiyle birlikte millet motosiklet kullanmaya başladı..ama ben bu kullanıma karşıyım..kask takmak için illa pahalı bir motorunun olmasına gerek yokki sonuçta ben 20 km hızla bile düştüğünde ciddi yaralanmlar olabiliyor..anlayacağın eğitim şart...ama umud yok ta değil...beni burada bi doktor bir uzmn çavuş..motorcu arkadaşlarım var arasıra onlarla çıkıyor geziyoruz...örnek bir r6 bir cbr600f sahibi iki abimiz var ama daha onları mont kaskla görmemişim yaptıkları bir kavşaktan diğr kavşağa gidesiye kadar birinci viteste gaz açıp egzos sesi dinletmek alem motor görsün hesabı!! ben onlara kattiyen motorcu demiyorum....bir ara mardinde cbf600 tişörtlü bir çift görmüştüm motorlarıda cbf ben arabayla gidiyordum durup konuşamadım ya mt den olsun diğer hfc den olsun kim gelirse gelsin baş göz üstüne seve seve gezdiririm..seninle tanıştığıma menun oldum..
    elektrikçi mardinli mehmet değilim.. ben kavanlardanım artı mardin merkezden değilde mazıdağ ilçesine bağlı bir köydenim.70ten beride k.tepedeyiz..benim peder bursada halen orada tekstil işi yapıyor..ben 4yıl önce mardine tatile geldim öncesinde bursada oturuyordum 1992den beri..tatile geldim ve mardinli bir güzel benim kalbimi çaldı kalakaldık mardinde iyimi birde ayakkabıcı oldum...abim burada onun yanına gelmiştim tatile o dönem bursada bayağı bir bunalmıştım..mardine geldim aşık oldum nşanlandım askere gittim geldim evlendim dükkan açtım hayat bir şekilde devam ediyor...önceleri metrepolden uzaklaşmak zor geldi eski ortamım bayağı hareketliydi yaş 19 cepte bol baba parası haliyle bursada bayağı yaramazlıklarım oldu..sonra ardında bir bunalım bi depresif bir durum..nasıl oldu anlamadım hiçbirşey beni mutlu etmiyor temelinde üvey annemle olan çatışmalar vardı belkide..nasıl olduysa allaha şükür burada huzurum yerinde eski hyatımı özlemiyor değilim ama sanırım böylsi daha hayırlı oldu benim için..allaha emanet ol kardeşim..iyi bak kendine..

İnşallah yavaş yavaş artar bu kültür, tarihi kültürü gibi
    Çin malı piyasası nasıl bilmiyorum ama orada honda yamaha satan firmaların olması piyasayı dahada canlandıracagını düşünüyorum. İnşallah seneye geldigimde çok sayıda motor kullanan insan görürüm. Benimde niyetim kocaeliden mardine mesafe 1300 km motoriklet ile gelmek ( yıllardır hayal ediyorum fırsatım olmadı hiç )

Hayatından memnun olman en güzeli, senin adına çok sevindim herşeyi yengeye borçlusun desene
    Mazıdağına çok defa gittim akrabalarımda var orada, geniş aile olunca böyle oluyor inşallah Mardine geldigimde seninle görüşme fırsatım olur, kesinlikle yanına uğrayacagım.

Görüşmek üzere.

Motosikleti
    İnşallah yavaş yavaş artar bu kültür, tarihi kültürü gibi
    Çin malı piyasası nasıl bilmiyorum ama orada honda yamaha satan firmaların olması piyasayı dahada canlandıracagını düşünüyorum. İnşallah seneye geldigimde çok sayıda motor kullanan insan görürüm. Benimde niyetim kocaeliden mardine mesafe 1300 km motoriklet ile gelmek ( yıllardır hayal ediyorum fırsatım olmadı hiç )

Hayatından memnun olman en güzeli, senin adına çok sevindim herşeyi yengeye borçlusun desene
    Mazıdağına çok defa gittim akrabalarımda var orada, geniş aile olunca böyle oluyor inşallah Mardine geldigimde seninle görüşme fırsatım olur, kesinlikle yanına uğrayacagım.

Görüşmek üzere.
    mutlaka beklerim dostum...valla uzun yol tecrübem yok en fazla diyarbakıra gittim geldim 240 km ben s&tgt250r kullanıyorum sende ne var..valla gel beraber gezeriz..dediğin gibi herşeyi hanıma borçluyum motorumada karışmıyo iyi bak kendine benimde dayımlar mazıdağda gel beraber gideriz av mevsimiyse beraber ava çıkarız..

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Bende diyordum hiçmi Mardin de oturan birisi olmıyacak bu topikte.
    Allaha şükür sen çıktın
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Motosikleti
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende diyordum hiçmi Mardin de oturan birisi olmıyacak bu topikte.
    Allaha şükür sen çıktın
    ne yapalım saygıdeğer abim nacizane takılıyoruz..işte aslında ben şu anda bu yazıyı yazarken..tarihi ipek yolu var buralar bilen bilir yol üstünde arkadaşımın marketi önünde oturuyorum..motorumu öekmişim karşıya bir kaç genç etrafında pevane gençlik asslında meraklı ama benle birlikte dört tane ss var gerisi mz ve zibil gibi çin malı.. zamanla olacak ama bayağı bir zaman gerekli çocuk yanıma gelip mobiylette nin üzerinde yatışının görüntülerini gösterip abi 120 bastım diyo..aslında bu gençlere birşeyler vermek gerekiyor..motorcu olmanın hız delisi serseri gibi bağırta bağırta çarşıda pazarda motr kulanmanın olmadığını göstermemiz lazım..ve son olarak EĞİTİM ŞART!!! diyorum saygılarımı sunuyorum..

arkadaşlar ve işte geçen pazar çektiğim fotolar...
    kızıltepeden mardine giderken

posta merkezi..
    [img=http://img188.imageshack.us/img188/8747/postanegiri.th.jpg]

eski kuyumcuların olduğu cadde

merkez postane içi

mezopotamya vadisi

yabancı motorcu bir abimiz rotası suriye ürdün dubai...

(emomen kardeşim büyük resim yapamıyorum bi güzellik yapabilirsen sevinirim..) saygılar sevgiler..şimdiden herkesin bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim..

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Abi resimler için çok teşekkür ederiz, paylaşım için sağol. Hergün geçtigim meydan yolunuda cekmişsin sevindim

Umarım oraya gelirimde beraber o yollarda gezeriz.

Saygılar.

Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Mardin M.T olarak hepinizin bayramını kutlar sayğı ve sevgilirimi sunarım...
    Her daim mutlu olmanız dileğiyle.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Mardin M.T olarak hepinizin bayramını kutlar sayğı ve sevgilirimi sunarım...
    Her daim mutlu olmanız dileğiyle.
    tüm kardeşlerimin abilerimin yaşıtlarımın bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim...kardeşim resimleri düzelttiğin için ayrıca teşekkür ederim..sen bi gel buralara beni kara şahin seni bekliyor artçı olmayı çok seviyorum ama şöle motorun dilinden anlayan bi sürücü olsa..arkadaşın birine verdim artçı olarak onla bindim arkadaş adam debriyaja basmadan vites küçültmezmi deli oldum yav çok samimiydik oracıkta onu bırakıp devam ettim ders olsun diye artık anaşmıyo bile aman abi dağda bayırda bırakırsın kamyonculara otostop yapmak zorunda kalırım diyo arkadaşlar tekrardan hepinizin bayramı kutlu olsun..belki birazdan mardine çıkaraım

Motosikleti
    CBF 150
    Mardinli motorculara selam..
    hayat bir sınavsa adımı yazar giderim.

Motosikleti

hoşgeldin :)

Alıntı asaf26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mardinli motorculara selam..
    kardeşim aramıza hoşgeldin bende mardin kızıltepedeyim gezmek için sık sık mardine gelirim siznle tanışmak isterim msnim copy_x_1@hotmail.com

kızıltepeye gelirsen mutlaka beklerim adresim çok rahat bulunabilecek bir yer kızıltepe kunduracılar pasajı motorcu mehmet dedinizmi başka mehmet yok zaten herkesi beklerim..

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de yakında bir Mardin Turu düşünüyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de yakında bir Mardin Turu düşünüyorum
    gelmeyen top olsunmu??

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Olsun canım OLSun
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler