2 sene osmanelide okudum
Osmaneli nin soğuğu kadar soğuk görmedim bilecikte çok soğuk oluyor bursa o kadar değil güneş çıkınca kavruluyorsun güneş olmayınca donuyorsun hele sabah 7-8 gibi bir sis çöküyor 2 metre öteni görmüyorsun
2 sene osmanelide okudum
Osmaneli nin soğuğu kadar soğuk görmedim bilecikte çok soğuk oluyor bursa o kadar değil güneş çıkınca kavruluyorsun güneş olmayınca donuyorsun hele sabah 7-8 gibi bir sis çöküyor 2 metre öteni görmüyorsun
ben kışın kullanmayacağım fakat yurtta kalıcağım için motoru koymak için illa kapalı alan mı lazım yani okadar mı soğuk yoksa dışarıda üstünü branda ile kapatırsak bir şey olurmu
artık yurtta kapalı bir yer arayacağım
merhabalar bilecikte üniversite kazandımda önerebileceğiniz iyi usta varmı
pazaryeri ilçesinden selam arkadaşlar çok uzun zamandır giremiyorum otomobil olunca pek motor ilgisi kalmamıştı derken bir cup aldım ve arabadan soğudum bu nasıl iştir anlamadım :D neyse bol bol sohbetler dilerim herkese artık daha sık burdayım galiba
uzun bir aradan sonra yeni motorumla geldim foruma arkadaşlar pazaryerinden selamlar
Burası sırlar sayfası heralde... pek hareket yok gibi bende rastgele girdim bi bakiim diye
Arkadaşlar bende Bilecik merkezdeyim yeni motosikletimi altım nmax kırmızı yollarda görürseniz selamı esirgemeyin
Bilecik mt de kimse yok bitmiş buralar
Bende burda öğrencilik yapıyorum ama motor bursada
Bende öğrenciyim üniversitede zaten çok motor yok belli başlı 3-4 motosiklet vardı hava soğuk diye onlarda gelmiyor
Bilecikliler burada mı ?
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)