MT Çankırı... 1 yılda 1 sayfa olmamış :( Çok üzgünüm...
MT Çankırı... 1 yılda 1 sayfa olmamış :( Çok üzgünüm...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
memelektim özledim seni beee
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
heç çankırılı yokmu bea
benim memleketim her yaz giderim hacı
bende her yaz gitmeye çalışırım..
arkadaşlar bende ılgazlıım istanbul pendikte oturuorum burdan bütün çankırılı hemşerilerime slmlarımı gönderiorum...
Aleyküm selam kardeşim.. hoşgelmissin.
selam arkadaşlar ben de çankırılıyım ama sivas da yaşıyorum. Mart ayında motorla çankırıya gitdim Çankırıda da motor çoğalmış ama sukutur tipi çok. Tüm Çankırılı hemşerilerime selamlar kazası belasız sürüşler yolunuz açık olsun Çankırı bir başka güzel
Selam arkadaşlar... çankırı merkezdenim.....görüşmek üzere
Merkezden 2 kişi olduk. Bende yıllardır Çankırı merkezdeyim. Selam olsun herkeze.
Ben de Çankırı merkezdenim. Ama İstabul'da doğdum büyüdüm. Bayramdan bayrama gittiğim memleketimin yeri ayrıdır. Ufak da olsa çok güzel yerdir çankırımız...
mezit abi sen bugün cadde dürüm yoplantısında varmıydın abim yoksa ben mi benzettimm...
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
S.a Beyler bende İst.da yaşıyorum Aslen Çankırılıyım hemde Şuan Çankırıda Karatekin Üniversitesindeyim
Belki TosPa olabilirim. Ama herkesin bildiği gb tüm hikayelerde tavşan'ı geçerim :bounce: ::158::
sorunu yeni farkettim. ben garnizon karargah muhabere kısmında yazıcıydım. 2006 kasım 2007 aralık dönemi arasında ordaydım.
çankırı merkezi ufak tefek ama haftada bir çarşıya çıkabilen bir asker için genede yeterliydi. çarşı izinleri rutin prosedürde işlerdi. sabah çık kahvaltıya, ordan internet kafeye, ordan çık mavi çarşıda bir tur at, 250 gr çekirdek alıp parkta ye, sonra kuzu kuzu garnizona geri dön
genede şimdi aklıma gelince içim bir hoş oldu yavv
21 - 22 mayıs 2011 çankırılı motorcular kapadokya gezisinde.. Herkesi bekleriz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)