bi görelim erzurum mt uylerini
bi görelim erzurum mt uylerini
yanlış yere yanlış başlık açmışsın bu konu kilitlenir :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bencede
.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
nice mutlu yıllara arkadaşlar
kahraman maraş mt
kosskoca forumda bi hemşerim yok yaw
var kardeş ben yıllardır burdayım da yeni yeni erzurum motosiklet konusunda canlanıyo
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
eeeee bu kadarmıı? önümüzdeki yaz kısmet olurda sağlam bi 600rr alırsam İst'dan memleketime gelmeyi düşünüyorum.. gelelimde canlandıralım oraları bii..
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
eee hadi nerede erzurumlular enson 1 sene önce yazılmıs neredesınız?*
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
burdayız burda:D(nihayet)
Selam, Erzurum'da kimse var mı?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
var tabiki
Selam buffer
Ben Erzurum'a 9 aylıgına geliyorum. Bu pazartesi ordayim, 11 aralikta bir motosiklet kiralayip etrafi gezmek istiyorum. Sen civarda nereden kiralanir nereden satin alinir biliyor musun? (Bu arada kışların sağlam gectigini biliyorum, 1 haftaligina kiralayip etrafi gezmeyi planliyorum soguklar bastirmadan. belki yaza satin alacam)
Ses cikmasina sevindim
burada motor kiralayacağımız hiç bir yer yok kusura bakma geç oldu biraz<
ben buldum bahara kiralarım, fotoları eklerim inş.
ankara'dan erzurum'a tainimiz çıktı.
tatillerde oradayım.
erzurum mt nin sayfası 2 bile olmamış soğuk memleket ondan heralde
Universiade 2011'e bekleriz...
selam arkadaşlar...
Merhabalar,
Ben Atilla, 33 Yaşındayım, Elazığlıyım, özel bir şirkette çalışmaktayım ve görevim gereği yaklaşık 2 yıldır Erzurum'da bulunmaktayım. Bu süre içinde Erzurum'da (Ağır iklim koşılları nedeniyle) motosiklet kullanımının çok düşük oranda olduğunu gözlemledim. Ancak sayıları az da olsa, Erzurum'da bulunan motosiklet kullanıcılarının/meraklılarının birkaç cümle ile kendilerini tanıtmasının ve motosiklet kullanıcısı/meraklısı arkadaşları forumdan haberdar etmesinin bu platform üzerinden tanışmak ve paylaşımda bulunmak açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
Herkese selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)