trakya MT Saldınız Kendinizi Yollara bakıyorum Şimdi Ben Yokum Diye Yapmayın Böyle yani:D HEr sey Bi Kenara Finallerden Sonra Yola Devam Bu arada yakın yerlerdeki ARkadaşlarıma Duyurayım 23 24 25 MURATLI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİ VAR 24 mayıs aksamı Kutsi Geliyor HErkesi Bekleriz Arkadaşlar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Draglar çok güzel di @By_Star ve ExTRmA da orada olabilselerdi çook daha güzel olucaktı
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
evet draglar çok güzel oldu biraz başımıza güneş geçti ama deydi
_22 NF 063_:cat:
draglar gerçekten güzeldi,keşke gökhan'da sonuna kadar kalabilseydi.
ayrıca fotolar için sağol caner
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
draglar güzelmiş gerçekten Fotoraflarını Aldım Caner Kardeşimden bu Arada Bizim Finaller Baslıyor, Finallerden Sonra Haziranın ikinci haftası sonunda bir gezi yapsak diyorum )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Önemli değil abi çok motor vardı,bakmaktan foto çekemedim
Kalp krizinden gidiyordum yaaa .Hala gözümen önünde makinalar
vaayy süper bi haber :D Keşke Benimde ARtçılarım Motor Alsa abi YAAA :D valla sevindim Senin Adına SavaS abi
Savaş abi bizim bu taraf a gelin ya
Bildiğiniz gibi kendisi benim eski muavindir.Ama ben buna fazla yüzvermiyom senin artçılarına yaptığın gibi
Aç bilaç gezdirdim dağda,bayırda "bi tur versene be ağğğğbi" dediğinde" settt lan,bu çin malı binme elin kirlenir" filan yaptım.Bugün gezelim mi ağğbbbi dediğinde sen daha motor almadın mı lann,hani noldu "biemvi"alacaktın ya,fazer bakıyodun ya "deyip gaz verdim,
böyle bi kaç ehlileştirme çalışmasından sonra Bugün diyor ki" motoruma aşığım"
geliriz ,hele özer'in sınavlar bitsin,benim delikanlı OKS için hazırlanıyor.iş yoğunluğu azalırla Haziran Ayı içinde geliriz.
Tamam abi siz ne derseniz öyle olur
15 haziran cok musait gezi için abi sınawlarımda bitior ) neyse ben ara ara bakıyorum buraya nereye gitsek diye düşünüyorum ama bakalım... bu sıcaklarda nereye gidilir
iğne ada nasıl? ben çok merak ediyorum orasını
abi aslında ben bi güzergah düşündüm ama bilmiyorum yani Biraz uzun Soluklu Sabah 10da evden cıkmamız lazım harita üzerindede uyguladım birazcıkın :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)