evet abi ya o motorla yapmış içim çok kotu oldu yaa..hemen koştum şar'a baş sağlığı dilemeye ama kapıda cenaze dolayısıyla kapalıyız yazıyodu..içim dahada kotu oldu şuan annesinin babasının halini dusunebiliyomusunuz
şu motor kazalarını duymaya bıktım bu motosiklet kazasında kaybettiğim 3. arkadaşım
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
nerde ne zaman olmuş,nasıl olur ya
daha geçen motoru incelemiştim
hayat çok kısa işte
::tutkuy::
abi ne biliim dün yaşam hastahanesinin önunde yapmış dediler :(
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin bende size sorcaktım anneannem haber verdi birisi vefat etmiş diye..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
abi noldu ne kazası kim kaza yapmış ya ? :s
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
şar pastahanesinin sahibinin oğlu yapmış yaa honda CBR954RR vardı..onunla yapmış..bugun cenazesi vardı :( nur içinde yatsın
Allah Rahmet Eylesin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
allah rahmet eylesin.. sima olarak tanıyorum.. motorunuda biliyorum... 22 yasındaymıs daha ya.. Yazık oldu gerçekten.. Aksam Denizle Anlatmıştık Biraz.. Valla Cidden Yazık.. Race'ten Sogudum ARtık ya..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
arkadaşlar ben kendisi ile tanışmadım ama başımız saolsun
allah rahmet eylesin ; umarım başka kazalar olmaz yada bu şekilde acı verecek ölümle sonuçlanmaz
tekrardan hepimizin başı sağolsun
25 mayıs kırklareli drag'larda olcak motorcular vardır aramızda herhalde . ehliyet yok ama eger özel izin alabilirsem 250 cc ile bende girmek istiyom . inş izin alırım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bende çok merak ediyorum drag yarışlarını
arkadaşlar drag yarışları saat kaçta başlayacak bilen varmı bide yer olarak nerede tam olarak belki gelebilirim oraya bende
ayrıca gelecek olan varmı pekii
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
emrah(Extrema) veya öztürk motor hakan topic acacaktır sanıyorum.. onların bu konu hakkında bilgisi vardır kanımca
arkadaşlar sınavıda direksiyonuda kazanmış bulunmaktayım
2 hafta sonra ehliyette b nin yanına A2 de yazılmış olacak duyrulurr
Bende geliyorum Caner22 yi getiricem
_22 NF 063_:cat:
pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum edirneden iki motor geliyoruz
aytaç22 hazırlan:
Bir ihtimal pazar günü istanbula motor takas etmeye gidebilirim..
Şimdi ikiside önemli benim için fakat yeni motor alacağım için bir taraf daha ağır basmakta
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)