benzin hesaplarınada girilmiş :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
by_star hesap kitap devri bu organizyasyonu senden bekliyoruz bi katılım listesi oluştur artık 1 mayıs pazar bu aktivite olsun sana güveniyoruz hem GS nin şanpiyonluğunuda kutlamış oluruzz
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Yolun Kumbağ'dan sonraki kısmı oldukça bozuktu bildiğim kadarıyla.
Son zamanlarda giden dönen var mı?
Bu arada mevsim oğlak mevsimi, yol üzerinde bi yerlerde oğlak yense fena olmaz hani
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ivali-%5D.html
işte Topic! Herkesi Bekliyoruzzz!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Ben yolları çok iyi biliyorum...endurolarla orası her hafta uğrak mekanımız...biryerde toplanırız..yeri ve saati siz belirlersiniz...saat 12'de başlar diye yazılmıs..biz sabah 11'de tekirdağ'da biyerde toplansak 12'ye kadar herturlu yetişiriz..kumbağ çamlığından gidersek eğer bazı arkadaşlar zorlanabilir..o yuzden naip-mermer tarafından gitmek daha mantıklı olucaktır...tekirdağ merkezden 25 km..bunun yaklasık 20 km'si asvalt 5 km kadar toprak yol...naip köyünü geçince manzaranın tanıda doyamıcaksınız...garantisi benım..ben herzaman oraya kafa dinlemeye giderim...gerçekten imkanı olan gelsin...çok hoşunuza gidicek
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
hüseyin rehberimiz siz olacaksınız! Bütün arkadaşlarımın katılımını bekliyorum !
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
eee şimdi ben ne ile gelicem aprilia mı yoksa yamaha mı
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
aprillayla gel ben cok merak ediyorum onu
Eee arkadaşlar yağmur yağarsa ne olcak
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ne olacak yalan olacak herhalde ama sen şimdi böyle konulara girme bakim
bence yağmur yazmaz yaa...yağar mı acaba yağmaz bee adaım içini karartmayın...yok yok yağmaz..yağmaz dimi
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...spx?m=TEKIRDAG o günkü hava durumu yagmıcak arkadaşlar sadece biraz rüzgarlı olabilir
bende gelmek istitoyom kısmet
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)