arkadaşlar yarın açık öğretim sınavı sonrası iskelenin o taraflara gelcek varmı ?
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
pazar günü olursa gelebilirim,sınavım 16 30 da biter herhalde
::tutkuy::
sssssssssssllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmm dostlar biz iki arkadaş muratlının köylerinde kırkkepenekli köündeniz ikimizde eylen cenin nerde maşladını biliriz ama nerde bibitecehini tahmin edemeycek kadar sınırsızız ve grbunuza katılmak isteriz eyer zizlerde isterseniz biraz harf leri yemiş olabilirim kusura bakmayın cünkü ben tekir`dağlıyım herkez kedine iyi baksın
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
dostum sen beni ve gökhanı tanıyonmu
Gökhana selam
Lüleburgazdan emrah selam söyledi dersin neconun arkadaşı
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ist mt olarak hu hafta sizi bekliyoruz arkadaş lar garipçe gezimize
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Bu hafta İStanbul MT Nin SArıyer Garipçe GEzisine Gidiyor muyuz ?
walla haftasonu işte olmassam motoru bakıma götürücem zaten açıkçası istanbul gibi bi yere de 150 cclik bi motorla gitmeyi pek istemem listeye baktım 120 kişi gelicem demiş orda şimdi 600 lük 1000 lik motor kaynicak biz de bi kenarda altımızda bisiklet varmış gibi gelicek bana moralim bozulucak falan siz gidin arkadaşlar .
Ey Trakyalılar
Çan ilçemizden beklenen organizasyon geldi
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...009-pazar.html
Kuyuya taş atan kişi
10 Mayıs Anneler Gününe denk geliyor sanırım.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
oda değişik bi yaklaşım canan abi
öyle olmuyor işte. profilimin altındaki yazıyı okudun mu sen ? bu sitedekilerin çğu bu tip düşünceyi taşıyor.
bu arada bu aksam faruk59 ve diğer arkadaşlar sahilde buluşacaklar
öyle olmuyor işte. profilimin altındaki yazıyı okudun mu sen ? bu sitedekilerin çğu bu tip düşünceyi taşıyor.
bu arada bu gece sahilde buluşma var sanırım faruk59 ve arkileri orada olacak
sahildeki buluşmayı gene kaçırdık bak bi gün yakalarım ben sizi gelincede ararım ok.
pazar günü ist ye gitmeyen arkadaşlarla buluşma yapabiliriz.gelebilecek olan buraya yazsın saatini belirleyelim
::tutkuy::
yaa aslında bu tekirdağ mt ile trakya mt aynı değilmi arkadaşlar
yani tek başlıkta toplansakmı ne dersiniz birini kapatalım bence
faruk saati siz belirleyin ben uyarım pazar için
fakat nasıl haberdar olacağız birbirimizden ben gelirim
bilginiz olsun telf. no: 0537 655 05 35
bişey olursa ararsınız olmadı arkadaşlar
ya ARkadaşlar burgazlı arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmedi. SAnırım yarın İstanbula gitmeyeceğim. Yarına SAhilde Büyük bir Buluşma ayarlıyalım ve Burada Muratlıda Tekirdağ Tunning Çilerinin Çok büyük Bir Mangal Organizasyonu var. Oraya Gitmeye ne dersiniz Bizi Çağırmışlardı zaten .
Adama sormuşlar! NERELİSİN ? Oda cevaplamış DAHA EVLENMEDİM
Ben TEKİRDAĞLI yım beeyaaaaa
Tüm Trakya ve TEKİRDAĞ lı iki tekerci dostlara Selamlar
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)