eYw. By_StaR Arkadaş 8,800 Son Fiyat Verdi Bakalım Kesin Haberi Kendisine Bi Kaç Güne Vericem Siz ok Diosanz sorun Yoq
eYw. By_StaR Arkadaş 8,800 Son Fiyat Verdi Bakalım Kesin Haberi Kendisine Bi Kaç Güne Vericem Siz ok Diosanz sorun Yoq
Aslında o motoru bizim hüseyine sorsan dha iyi olur bak burada Redline Nikli Arkadaşımız..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
evet motoru bana sorun
[B][I][U]KARANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK [/U][/I][/B]:cat:
qeLdi biLe :D motoru anlatırmısın bize ilk kaç yaşındatanıştınız
du sorular karıştı :d
250 CC ye 8,800 Lira Vermek Aslında Mantıksız geLsede imkanlardan Ötürü Vericez Galiba 600 F ler Ateş Pahası RR lara yaklaşma gixer in yanından bile qeçme O yüzden mecburan Ninja Hyo Yanında Ağır Bastığı için öyLe olucak ama makineyi bi anlatsana ReD_Line Sesi Soluğu ciğeri Nası Rodaj ı falan nasıl dı madem yakın arkadaşsnz FiyatLa birazdaha oynamamıza Yardım edermsn
slm arkadaşlar by_star arkadaşımın tavsiyesi ile geldim aranıza thank you by_star
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
artık senide ARamızda görmek güzel Willy Trakya MT Büyüyor )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ortalama kaç kişiyiz yaza doğru sahilde falan birleşiriz iyş.
slm arkadaslar bende corludan mert(yukici) hey willy senin makinan yok sen benim artcım olursun artık heeee?
benim msn adresim mert_engin59@hotmail.com
Noluyor burada
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
allah buyuk yukici hiç belli olmaz bize kör topal vurur belki
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1435798
ilgilenirseniz sevinirim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
slmmm arkadaşlarrrr güzellll dostluklarrr güzel sohbetler hepsi burda yaa ne güzel...yaz geliyorrr nede olsa küçükçekmece taraflarından yokmu kimseler hafta sonu trakya turu yapmayaaaa selamlarrrrr
kısmet yaza artık
arkadaşlar 12 nisan pazar günü istanbul mt sarıyer garipçeye gezi düzenliyor ve bu gezi için bizleride davet ediyorlar .. Ne yapalım sizce.. ? Ayrıca aynı gün Tekirdağ Tunning Car Grubunun Muratlı Aydınköy meşeliğinde Mangal Partisi Var.. İçlerinden Şenol AÇıkgöz Abimiz Bizleride Oraya Davet Etti.. Sizce hangisine gitsek ? Ne yapsak Yorumları bekliyorum=)
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gezisi-2.html
yarın gazlıyoruz... Bekliyoruz Haydi Millett..
buyrun gezinin orjinal fotoları.. buraya da konacak yakında ama simdilik isteyenler orjinalleri indirebilir.. :D
http://rapidshare.com/files/215252632/trakyaMT.rar.html
by star muratlının neresındesın?
geçen ay gelmıştık oraya,
asker eğlencelerı vardı hava yağışlıyken,
oradaydık,,,
4 kişi vardı motorlu arkadaş,
hatta OZAN vardı askere gıdecek ağustosta,
tanırmısın????
veya o eğlencede bulundunmu??
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)