yagmurdan uçurtma şenliğide yattı off
nası canım sıkılıyo ewde ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
aaa ben yokum burada Ben Caner Edirne\Uzunköprü
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
hayırlı olsun topğimiz sonunda faliyete geçti yani trakya mtmiz ne zamandır düşünüyoduk
canerim hoşgeldin sende aramıza... TRAKYA MT! Avrupalı gibi Oldu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hoş Bulduk Özer abi .
arkadaşlar paraşüt şenligimi ne öyle bişi varmıs ben gidicem tekirdagda gidelim isterseniz?
buarada iyi geceler
Edirne den giden yokmu? .
boşverin aabi uçurtmayı..galba bu pazar uçmakderede şenlikler varmış..paraşütler falan..iş kesinleşince haberleşelim..hepberaber toplanıp gidelim...uçmakdere TRAKYA MT görsün
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Elektrik tesisatını çektim ışıklar yanıyor artık
Arka fren hortumu delikti onuda değiştirdim ama havasını alamadım deli oluyorum
Ufak tefek işlerden sonra yeniden boya ve aprilia draglara tam olarak hazır olacak
Eeeee nerelere gidiyoruz şimdi biryere gidilecekse söyleyin ben gelirim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ooo adamın motoru var alayı gelsin diyo
helal olsun sana vallaa
benım duyduğum kadarıyla bu hafta sonu uçmakdere şenlikler varmış..ondan sonraki haftada muratlı'da şenlikler varmış ama draglarla aynı gune denk geliyo işte..ya gidip muratlıda kahvaltı edip oyle ateşlicez kırklareline yada ya kırklareli dicez yada muratlı...
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Muratlı şenliklerinde pazar günü sadece piknik oluyor cumartesi gecesi konserler falan var
Yani seçimi siz yapın piknik mi yoksa draglar mı
İşte konu linkide burada birkaç videoda var geçen seneden
http://www.motosiklet.net/forum/moto...yarislari.html
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Benide alın abiler .
BurDayıımmm Evet ARkadaşlar Bu PAZAR 11 mayısta Tekirdağ Uçmakderede 2.hıdrellez şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali var Bekliyoruz Herkesi Gezi duyurusu yazıcam Şimdi
bu arada aksama gece bi görüşme falan yapalım msnde detayları konusalım ona göre bi organizasyon yapalım ben şimdi yazacaktım ama sonradan dedim bi konusalım ondan sonra daha iyi olur dedim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hava iyi olursa ben de gelmek isterim uçmakdere'ye
QUOTE=pre_lude;1074202]arkadaşlar paraşüt şenligimi ne öyle bişi varmıs ben gidicem tekirdagda gidelim isterseniz?
buarada iyi geceler[/QUOTE]
Olmazmı hiç be dostum uçmakdere ayvasılda yamaç paraşütü senliği yapılıyor süper kalabalık oluyor tam ayrıntılı bilgi toplayıp zaman ve mekan hakkında burdan duyurucam havalar müsade ederse trakya MT olarak oraları sahipsiz bırakmayalım
NOT : BY_STAR konu hakkında zaten açıklama yapmış ben onu okumadan direk cevap yazdım özer kardeşim organizasyon sendedir şu havalar güldürsün artık yüzümüzü yaaaa
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Uçmakdereye hiç gitmedim kaç km dir bu uçmakdere ?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
taş çatlasın 30 km ama manzarao kadar güzel ve cezbediciki 30 km yol saatlerce sürebilir
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)