PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Özer: ben çok saglam bir orgi yapıcam 2 ayaklı ama biraz zaman alacak
Caner: ne yapayım paşam aynı dertten bizdede var ögrencilik işte birde motorsuzluk çok kötüymüş yaw berbat bir duygu devamlı baglıymışım gibi hissediyorum kendimi özgürlügümü çaldılar benden
Ahanda Savaş Abimde Burdaymış Sobe Sobe
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Madem organizasyon organizasyon diyorsunuz arkadaşlar size değişik bir önerim var :D haftasonu ev taşıyacağım yardıma gelin
Tekirdağ-Çorlu
Wayyy satış faction demek :D Tamam Özer kardeşim biz taşırız sen tostları yap gel
Tekirdağ-Çorlu
ayarlıcam bişeyler siz kafanıza takmayım özer abi ben mesaj ı aldım
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Hey Trakya nerdesiniz beaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Caner Burdayız bea Milllet Yok KAbuguna ÇEKildi. :D
(minumum karakter sayısı 10 anladık ama agız tadıyla gülme ikonu yollayamayakmıyız mt ya )
Sizi bilmem Özer ama biz Çorlu da toplanıp bolca şehir içi turları yapıyoruz Çorlu daki grubumuz giderek artıyor tabi siteden değil bu kişiler reelden arkadaşlar
Tekirdağ-Çorlu
Anladım Süleyman Abi Ama Sorunda Aslında Senin SİZ Deme Durumunuzdan Kaynaklanabiliyor olabilir mi Sence ?
siz sağ mısınız be kardeşlerim?
inzivaya çekilmiş gibi bu trakya-mt
Yaz gelince canlanır heralde Savaş abi
Özer ben bir sorun olduğunu bilmiyordum, varsa bir sorun benim de haberim olsun ona göre hareket edeyim bende ? Varmı sence!!!
Siz dememin nedeni sen ve t.dağ daki arkadaşlardan bahsetmemdir. Ben genelde kalabalık topluluğa siz diye hitab edilir diye biliyorum. Tabi yanlış da öğrenmiş olabilirim.
Tekirdağ-Çorlu
Özer şehir içi turları yapıyoruz Siz çorlu ya geldiniz de biz gelmedik mi hiç. Bir organizasyon düşünürsek ama kesin haberin olacak kardeşim merak etme sen.
Hava güzel olduğunda birisi telefon açıyor ben çıkıyorum motorla geliyormusun diyor oo bi bakıyoruz toplaşmışız Nedir bu çorlunun bizden çektiği arkadaş.
Tekirdağ-Çorlu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)