Cümleten tekrar hoşbulduk. Kışda geldi dediğiniz gibi ama olsun sonuçta yakın olduğumuz için kısa mesafelerdede gezi yapılabilir
Cümleten tekrar hoşbulduk. Kışda geldi dediğiniz gibi ama olsun sonuçta yakın olduğumuz için kısa mesafelerdede gezi yapılabilir
çok güzel ama ÇORLU'dan Kont'u sakın aranıza almayın...
Tatlı su motorcuları kendini belli ediyor hemen kış geldi felan ayakları
memett_k_ niye paşam kont adammı yiyor yaf ??
Trakya mt de kimse kalmamışşş
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Kont Kim BEa ? Sİteye böyle bi üye varda biz mi bilmiyoruz ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bilmem arkadaş duyuru yapıyor kontu aranıza almayın diye adam gelmeden ünü geldi yaw
Kont varda benimmi haberim yok kimdir bu kont :D
Tekirdağ-Çorlu
arkadaşlar trakya ekibinden istanbuldaki 29 ekim kortejine gitmeyi düşünen var mı? ben müsait olursam gitmek istiyorum ama zaman gösterecek
29 ekim günü için kaşıntımız var arkadaşlar bi yerlere gidelim diyoruz Ben+FAruk napsak sizce? havada güzel olacak mıs
29 ekim çarşamba günü gökçeadaya gitme niyetindeyiz arkadaşlar Topic acmıcaz gelişmeleri msn adresimden ve buradan takip edebilirsiniz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Motorsuz bir motorcu olarak takip ediyorum gelişmeleri bakalım saga sola yalvarıcam motorunu versene diye eger bulabilirsem gelirim bulamassam resimlere bakmakla yetinicez artık :(
29 ekkim sabahı 8 de çanakkaleye yola çıkıyoruz şehitlikleri gezip görücek
duyduk duymadık demeyin....gelemk isteyen arkadaş olursa 0544 265 59 64
faruksevim59@hotmail.com
::tutkuy::
Dönüşü nasıl planlıyorsunuz.
Ben iş durumum ve hava durumu izin verirse gelmeyi düşünüyorum
aynı gün geri dönücez,akşam 9 gibi aksilik olmazsa burda oluruz
::tutkuy::
Hadi hayırlı yolculuklar paşam
Ben topici Kuruyorum aBi..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-gelibolu.html
Hehhh yine uyku moduna girdik galiba
Bu arada ya tekirdağ yada trakya mt ye yazalım yaw karıştırıyorum adresi ben
hem devamlı olarak birine yazarsak orasıda güncel kalmış olur
ikisinede yazalım abi ama tekirdağ ve trakyalı arkadaşlar lütfen düzenli olarak buraya girelim var paylaşımda bulunalım.. irtibatı koparmayalım yahu !
Özer varmı bir orgi kış geldi kabuga çekildin dimi
Caner sen nasılsın akrdeşim ne yaptın sattınmı motorunu ?
arkadaşlar iki arada bi derede kalıyoz isterseniz buraya girelim artık TRAKYA MT YE ok?
özr özledim be kardeşim farukla ikinizi nerelerdesiniz yaaaaaaaa
bizim süleymanda bir yere gitmez olduya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)