en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
Bayramınız bayram olsun dostlar nice bayramlara ... hoşça ve dostça kalın inş...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
ARkadaşlar Yarın ki İstanbul Gezisine Gidiyoruz haberiniz Olsun... msn ozersahilde@hotmail.com burdan ulaşamazsanız aksama dogru buluşma yeri ve saatini vericem destek numarası 0 538 842 8210
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hayırlı bayramlar hemşerilerim
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
herkesin bayramını kutlarım arkadaşlar
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Tüm Trakya MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
TRAKYA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.
Trakya yine kayboldunuz yaa nerdesiniz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Sa beYLer ben Tkrdaq/Merkez CifTLikOnu mah. den qöKay aranıza katıLmaktan mutLuyum .. :D
bi yerlere gidelim bişeyler yapalım.... Benim Coniyi Satıyorum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Selam arkadaşlar ya bu çorlu hysung bayinin telefonunu arıyoru açmıyor adamlar kaç gündür ulaşamıyorum varmı buraya ulaşmanın yolunu bilen uyuz oldum kaç gündür illa çorluya götüttürcekler adamı
Hayırdır abi motor a bişey mi oldu yoksa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Trakya MT sizlere Keşanlı Topragımız Serkan ÇAĞRI-nın Ala isimli albümünü tavsiye ederim.
Ben keyifle dinliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)