abi edirne güzelde çokuzak değil mi tekirdağ da veya çevresinde biyere gitsek
abi edirne güzelde çokuzak değil mi tekirdağ da veya çevresinde biyere gitsek
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
ARkadaşlar Bu haftaki İftar Yemeği Toplantısı İptal Edilmiştir.. En kısa Zamanda.. Merkezi TEkirdağda olan Bir Organizasyon ile Bİrlikte Olucaz... Teşekkürler ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hep yalan oluyoruz müdür.Ayrıca ne yapcan hep tekirdağ hep tekirdağ yaw biraz ufku genişletelim
Kanka ÜStlerimizden Haber GEldi:D Böyle bi Politika izledim Merak Etme Haftaya organizasyon hazır... Çok iyi Bİr REklam Ve organizasyon Yapıcam.. Mt ye İlan Verdiricem başsayfa ilanı bütün :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
bu akşam ist ye sahur için eyüp sultana gidiyorum
gelmek isteyen olursa 0544 265 59 64,burdan ulaşabilirsiiz
gece 12 de yola çıkıcam
::tutkuy::
abi ya neden gelmediniz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
edirne merkezden kimse yok heralde
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
kim ne nerde nezaman nasıl..
biz varız yaw..
merkezden misin sen ??
ben merkezdenim.. bu arada edirneye gezi falan düzenlemeyin.. ben hazırlık yapıyom.. akıllara zarar bi gezi olcak.. bütün mt bizi konuşçak.. belki televizyona bilem çıkçaaz.. ramazanın bitmesini bekleyin...
havalar soğuyo diye de üzülmeyin yaw yakışmıyo.. motorcu ediin soğuktan, yağmurdan, kardan korkmaz..
daha bi numaranı görmedik mayk
haftaya tekirdağda İFtar Yemeği Düzenlicem ARdındanda Rıhtımda CAy Kahve faslı yapıyoruz. Duyrulur
olm siz motorla gezmeyi sevmiyonuz.. hep tekirdağ.. hep selenizin dibi.. uzayın arada bir
sende cruiser mı var??
malesef henüz alamadım.. ama benim düldül bukalemun gibi.. ister cruiser oluyo ister race.. enduro gibi her yola da giriyo dışarı çıkmaya niyetin varsa şu an şehzade restorandayım.. orduevinin orda.. arkadaşın restorana kurdum benim bilgisayarı ordan takılıyom
banarlıya doğruda bir gezi yapın bakalım
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
abi siz gelin yaaw özledim sizleriii
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Bu hafta sonu Tekirdağda İftar Yemeği Yapıyoruz Topici Kuruyorum Bİrazdan Acarım...
Bumudur yaw :( Bari istanbula eyüp sultana yada edirneye selimiye camine gitsek gece sahur apsak mesela
Müdür hep tekirdağ Tatlı su motorcuları diycekler bize yakında :(
Kabugumuzdan çıkmıyoruzki
Anladımda Güzelim Şİmdi Ev SAhibi Oldugumuz için YErimizde Yapmalıyız Bu yemeği.Şimdi DÜşünsene;Edirneye gittik var sayalım istanbuldan arkadaşlar geldi.. İftar Sonrası DOnuş yolu Zor olmaz mı geleceklere? Ayrıca Sonuçta Oralara gitmiş olsak.. Donuş Yolu Gelecek ARkadaşlara Minimum 4 saat olarak yansıyacak.. Eh iftarın SAati Belli Yemeğin biteceği SAat belli ee Donuş monuş derken 9 da 9.30 ta oradan cıkılır gece...
Şimdi Bunlarıda Düşünmek LAzım... Gecen gun Biliosun bi geziyi iptal ettik biz Sırf Bu yüzden..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...%3C%3C%3C.html BEkliyız ERkesi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)