Ne oldu yaf hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar ?
Emrah abinin yanına gideksiniz haberim olsun yaaahu beraber giderik
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
slm herkese ya net kesikti.. şimdi geldi.. erhan (Vasco) Gelmişte Gidiyor bile şimdi.. hemen satışını almış otobüs varmış bindirmişler gitmişler şimdi konuştum ayıp oldu falan diyo... Oldumu ERhan şimdi Yani *
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Çorumda anca leblebi alırsın Sen istersen Çorlu dan al göçmenleri
Tekirdağ-Çorlu
hahahahhahaha
la bugun herkeze corum dıyom adamlar corlu olmasın dıyorlar :D
aklım nerlerdeee ahh ahh
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motoru aldınızmı ne oldu geri dönüş hikayesi nerde resimler nerde ?? nerde oglu nerde anlıycagın ?
selam trakyalı arkadaslarım edirneliyim bende hepnize selam olsun hayırlı ramazanlar bu arada
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
Aşkın SAhuru Fırsat bilmişsin bakıyorum :D Bu Hafta SOnu pazar Günü Edirneye İftara gitmeyi düşünüyoruz... Gİdermiyiz GEnçlik? SAat 4 civarı TEkirdağdan cıkılacak.. iftarı orda yapıp biraz takılıp dönücez... Planlama AŞamasındayız.. Bİşeyler yapalım Özledim Dostları...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hosbulduk arkadaslar sagolun
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ani-geldi.html PAzar Günü GAzlıyoruz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)