PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yok sana sen gezi kazanına düştün :p
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
çorludan arkadaslarımız varmı motordan anlayan?
by star sen cebini bi özelden atarmısın yada ben vereyım msj at ararım :D
0536 481 71 69
aslında olayı ozetleyeyım
çorluda bi motor var
http://www.sahibinden.com/acilll_fiy...XQQdisplayitem
anlastık gelicem ama gelmeden önce siz mt dostlarım bana yardımcı olursanız motoru bi görebilirmisiniz birşeyi varmı boya çizik vb.
ben izmirdeyim cunku yardımcı olacak arkadas varsa sevinirimn, tskler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
by_star kardeşim.erhan kardeşimin işini çözersen sevinirim.gidip bakın bir motora.neyi var neyi yok görün.onaylarsanız gelip alıcak kısmetse.bu ricamı kırmayın.erhan kardeşimiz yabancı değil
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Özer Muratlı da oturuyor. Ben anlasaydım gidip bakardım ama bende motordan pek anlamıyorum daha acemiyim
Tekirdağ-Çorlu
ayıpsınız arkadaşlar irtibata giriyorum şimdi ;)
mesutcum saolasin sabah ozer kardesim aradi konustuk Yardimci olacak insallah sagolasin
tskler kardesim dusunmen yeter
Özerim supersin adamdan haber bekliyorum daha haber gelmedi. gelinces sana donecem kardesim. motor nasil onemli´´ adamcunku tiger takmis ses alamadim diyor devil aldim diyor. eksoy degisimi motoru yormusmu ve bu adam hiz hastasimi redlinede cok durup yormusmu motoru bu onemli motordan anlayan bi arkadasimiz super olucak bu on yargilarimi gidermek icin
kanka şimdi şu arkadaş sana bi dönsün,ondan sonra abi ahmete haber veririm ben kardeşi ile bakarlar onları buluştururuz olmadı, aksam müsait olursa satan arkadaş bi aksam giderim ben bakarım... Tanıdıgı motorcular falan varsa söyler o zaten şunu tanıyorum bunu tanıyorum diye,, o zamanda bize gün doğar sorarız arkadaşlarına inceden,nasıl kullanır bu adam motoru falan diye sorarız dayını... ayıpsın
tamamdır kardeşim adamdan daha haber bekliyorum
eeeyyy Trakya Neredesinizz yaaaw
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
arkadaşlar nasip olursa pazartesi gecesi izmirden çıkıcam ve salı sabahı çorluda olucam motor almaya geliyorum :D saolsun emrah ve özer çok yardımcı oldular Allah razı olsun..
tek sorun kaldı çorludan nasıl izmire dönücem
Sıkı giyin
Tekirdağ-Çorlu
Hayırlısı Olsun abi
S.a trakya MT bayadır yoktum. üniversitenin butleri basladı'da ondan samsun tarafına gezi yaparsanız vezirköprüyede gelin oradaim alırsınız Edirneye Getirisiniz inş.
[B]Edirneli...[/B]
Gezi sesonuda kapandı galiba artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)