hayırdır beyler bi sorun mu oluştu? yapabileceğimiz bişiiler varsa iletin hemen yapalım..
hayırdır beyler bi sorun mu oluştu? yapabileceğimiz bişiiler varsa iletin hemen yapalım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
beyler bu ne yaaa nerelerdesiniz.. ikinci sayfaya düşmüşüz kimseden ses seda yok...
selam arkadaşlar(yada abiler aranıza yeni katıldım bende tekirdağ'dan herkese saygılar...
hoşbulduk...
Tekrar hoşgeldin.
Tekirdağ-Çorlu
h.bulduk birçok gezide görüşmek üzere inş. saygılar...
hoşgeldin gitarist bu arada arkadaşlar basalım bir organizasyon Faruk emmi özer emmi canlandırın piyasayı birazz ooo
Ya Yalova Gezisinde Tanıstıgım Murat Oygur Nikli Abimi Kaybettim çok üzgünüm Yaa....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
ben de gelemiicem anlaşılan
ama yolu uzunköprüye düşçek olanlarla hertürlü buluşurum.. bizim köyün panayırı galiba bu pazar...
By_star: çok acı gerçektende ama olay motorsiklet olunca tehlike zaten 2 katına çıkıyor e birde araba şöförlerinin bizi taşıttan saymamaları eklenince maleseff :(
Faruk59: Ah paşam benim altımda olacak brugman dururmuyum yaw Bendeki vitessiz 1000rr la ancak bu kadar oluyor
Chakal1907: Taktın kafayı köydeki panayıra açılalım azcık marmara dışına yaw
bu hafta Her an İnceden Bi Yol GÖrünebilir :D Pazar Gününne hazırlıklı olun
bende aranıza yeni katıldım uğrarsanız BANARLI ya beklerim
geçtiğimiz pazar 15 makine geçtik oradan... hayraboluya gittik motocros yarıslarına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)