taamdır beyler.. caneri kandırabildimmi geliom..
taamdır beyler.. caneri kandırabildimmi geliom..
oylama yapmadım henüz katılma olayına.. yanımda misafir gelme ihtimali var..
arkadaşlar 23ü akşamından 24'ü gece yarısına kadar edirnede olacağım.24ü sabahı bir buluşma yapabilir isterseniz..motorsiklet mi? yoksa arabayla mı gelicem daha belli değil yalnız.müsait olan varsa bir ciğer yeriz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
buyur her zaman bekleris... :D ciğerin kralını da ayarlarıs.. köye gitme ihtimalim olursa el yapımı şarabımdan da ikram ederim..
valla düğün nedeniyle orda olacağım.köye gidicek kadar vaktim olur bilemem.fakat bir çay içecek kadar(ciğer) olur herhalde.eniştem bu ciğerin ustası zaten.kendini bildi bileli bu işi yapıyor.kapalı çarşının arka kapısında çıkınca köşede ki ciğerci.adını unuttum şimdi.dediği kadarıyla en meşhur yerlerden biriymiş orası.edirne ciğercisi diyede aklımda kalmış
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ünlüler de oraya gidiyo zaten.. ben de oraya götürcektim zaten.. Niyazi usta...
bu arada sen gelene kadar benim köyüme gitme fırsatım olursa şarap getircem.. sen gelene kadar hazır olur yani
hasan abi gidicez mi hayrabolu ya
ona göre hazırlık yapayım
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
abi biraz daha kurcalarsanız akraba çıkma oranınız yüksek en iyisi siz bi ciğerle kapatın konuyu
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
eee Edirne veya cevresinden gelecek arkadaş yok mu yaaa
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
ben geliom..
uzköpten hayrabolu kaç km..? bizim köydeki evi bilion mu? biliyosan çağrı attığımda bizim eve gel.. yanımıza şarap da alırıs giderken.. sucuk köfte partisinde sucuğun yanında iyi gider.. hem tüm gelenlere hoş bi süpriz olur..
ops.. söyledik şimdi süpris olayı toz oldu... neyse..
saat 10 da tekirdağda buluşçaklar caner bi,z de 10 da tren istasyonunda buluşalım o zaman
Ben sezonu kapadım gezilere beklemeyin beni..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Arkadaşlar bundan sonra nick'im CANAVAR_HK değil
(nickimi değiştirdim )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)