bu arada motorumu satıyorum arkadaşlar ....
bu arada motorumu satıyorum arkadaşlar ....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
özer ne oldu büyütmeye mi karar verdin?
::tutkuy::
harbi özer noldu ya bi anda galyana gelmiş gibi bi halin var bak sana arkadaş tavsiyesi...motorunu satarken ii dusun..bende bi anlık gaza geldim ama bak halime
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Kanka Galeyan Değil ya Satmaya Karar Verdim SAtıyorum Arkadaş VArmı İSteyen
Cirlop Gibi Mübarek :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
satmada dostum festivalde herkeş virago sandı senin çançini güzel makine ama gönül ister da güzel .şubenim fotoları göndersen bizahmet
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Trakya MT oldu Uyuyah MT,yatan MT,arazi MT,
hadi arkadaşlar bi gezi yapalım.Yarın Pazar gezelim,görelim,kam alalım dünyadan.
Bayatlamadan olgunlaşalım
ben yarın sarıyer tarafına gitmeyi düşünüyom ama şarköyde olur arkadaş varsa yani gideriz
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
dostum gidiyorsunuz geliyorsunuz da ortada paylaşım yok
Bak bir örneği burada
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...e-var-2-a.html
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...e-var-2-a.html
Bende topic arıyorum tekirda mt trakya mt olmuş megerse uzun zamandır giremiyordum artık takipteyim eee hadi yapalım bi şile felan gidelim bir yerlere bu hafta sonu düzenleyelim arkadaşlar
DJhaylaz sen tekirdağ'ın neresindensin ?
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
aga gezdim yazdım fotoların yarısını koydum trakya mt de ama canerimden başka yorum yapan olmadı.. aşkolsun... bkz: sayfa 13-14-15
toplamda 197 foto cektim ama faturayı ödemeyince internetimi kstilerdevamını henuz koyamadım.. zaten o fotoları da 146 dan 56k bağlanıp da koydum.. bi yorum yapmadınız.. hepsini toplu olarak gezi sayfasına koycam anlaşılan.. o zaman yorum yaparsınız heralde.. bu arada ehliyet sınavından 100 çwktim.. artık ehliyetim de var
selam millet nasılsınız beaa ben edirnedenim ayın 15inde bi gezinti yapmayı düsünüorm enez tarafını düsünüorm 2 gün once igne adaya gittim herkese tarif ederim o dag yollarında motor kullandıgını anlıyor insan edr yakın olan varsa beraber takılalım :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
vaayyy abilerim benim nasılsınızz yaaw
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
katılıyorum paşam ancak ben pek fazla destek olamıycam çünkü çok fazla motorcu arkadaşım yok açıkcası tekirdağda
Gezi yokmu yaaaaw By_Star abi yap bişiler
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)