Viragoma Bak BEEE Yanıyo Yanıooo
Viragoma Bak BEEE Yanıyo Yanıooo
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ExTReMe arkadaşım savaskayan'ın dediği gibi Lüleburgaza tayinim çıktı inşallah bol bol görüşeceğiz artıkın gezilerinizede katılma şerefine nail olacağız.
Aslında bu hafta içi orada olacaktım ama savaskayan biliyor gelememe nedenini fazla üzgün değilim onun için
Görüşmek dileğiyle...............
Dostum sen bunlarla gitme geziye.Tehlikeli bunlar.
bikaç sünger
bikaç motorr
bi kasa bira
bi çadır,
bi tava,
bi keman,
bi darbuka,
bol gırgır,
bol tevazu,
muhteşem samimiyet,
bunları toplarsan Trakya MT olur,bunlar gidip çadır kuruyorlar kırda bayırda.
Deli ediyorlar adamı,kıskançlıktan çatlatıyorlar yaw
Aslında valla benimde aklımdan geçmiyor değil ama ne fırsat nede imkan oldu kötü motorcu olurmu be helede trakyada
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
By StaR teşekkür ederim arkadaşım şimdiden hoş karşılandım bile aranıza pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum utangaç biri olarak
Tamam o zaman şimdiden sağlam bir motorcu bulduk yani
Selam beyler...bakıyorumda keyifler tıkırında Tüm gücümle motosiklet almak için hala çabalıyorum...İstediğim Motosikleti alamazsam Aydoğdu mahallesi çıkışlı bi mobilet alıp yine sizle gezilere katılcam
Kendinize Dikkat Edin
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Ee Beyler Nerelerdesiniz ya uzak biyere Geziye Falan mı gittiniz Kimsenın sesi Soluğu ÇıkmıYo
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Trakya MT oldu oturan MT,Yatan MT,
ben dün bi çıktım Tekirdağ,İnecik,Tekirdağ,Ereğli,Kınalı,Çorlu Yaptım.
Tekirdağ'da toplantım vardı,oradan devam ettim.
"İnecikte sucuk da yedim" diycem ama kavga çıkacak
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/2578/fotoraf0094mt1.7333cb
238f.jpg[/IMG]
Ha,diyeceksiniz şimdi" bu da uzun gezi mi?"Benim için evden dışarı 3 adım uzun gezidir,anlamını bilene
Vay uYanıkLar..Ben dedim ama kimsenın sesı cıkmadıgına gore var bi gezi
millet ben de birazdan ilk gezime çıkıyom (Bursa-Edirne hariç.. onu motoru aldıımda yapmıştım.. fotosu olmadıından yazmadım bilaare anlatırım..)
gezim sahil yolundan Edirne-Uzunköprü (uzunköprüde gece konaklicam ve canerle buluşçam.. bi de arkadaşımın nişanı var orda koca göbeemle şov yaparım heralde neyse yarın sabah da Uzunköprü'den Meriç-Küplü-İpsala ve dağ yolu üzerinden Enez.. enezden sahil yolundan Erikli-mecidiye bütün Saros'u geçtikten sonra Keşan-Uzunköprü-Pehlivanköy-Havsa-Edirne yapıcam
yarın gece burda olurum heralde. fotograf makinem arkadaşta olduğu için cep telefonumun şarjı dayandığ ölçüde foto çekicem.. kalite düşük olacağından kusura bakmayın.. gazlayabilirsem saros gezime caneri de katıcam
hade bana hayırlı yolculuklar.. (bu arada bugün girdiğim A2 ehliyet sınavım süper geçti.. 90-95 bekliyorum )
net sorunumu hallettim bu arada bi gezi organizasyonu yapsak mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)