Abi hep beraber olalım ya
Özer abi 22 ye mi ertelesek
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
yok 15 inde gidiyoruz arkadaşlar ne diosunuz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kimse gelmese de ben gidiyorum 15 mayısta şarköy e
Tekirdağda çay molası
inecikte oğlak eti +ayran
inecik,sağlamtaş üzerinden şarköy
hiç kimse gelmezse İnecikten sonra doğrudan sahile vurup mürefte üzerinden şarköy
Bende Kesin Gidiyorum! Herkesi Bekliyoruz ARkadaşlar en son ki sayı ile 13 motor gözüküyoruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
abi caner22 ile ben elimizde olmayan maddi durum nedeniyle gelemiyoruz kusurabakmayın
_22 NF 063_:cat:
Merhaba arkadaşlar 21 haziranda İstanbuldayım . 21 i Akşamı pınarhisar da düğün var arkadaşımın . Pınarhisar tekirdağa mı bağlı Kırklareliye mi bağlı bilmiyorum ama hafta sonu için iyi bir trakya gezisi planlarsak gelen olur mu acaba
Trakya mt herkese selam arkadaşlar yakın zamanda bende aranızda olacağım kısmetse bu hafta olmayacak ama haftaya kısmetse trakya'dayım
Lüleburgaza yolunuz düşerse bekleriz herzaman
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bu hafta sonu kıyıköy de iz
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Arkadaşlar Kıyıköy gezisinden döndüğünüz saatlerde bugünkü resitaldan birer enstantane göndereyim istedim
has motorcu kardeşim özer,sürpriz yaptı:
Motoran Torro'nun medarı iftiharı,uzun yolların karizmatik motorcusu Caner,
arkadaşlar şimdi düğüne gitmek zorundayım
düğün donüşü diğer fotoları yüklerim
aga bunlar bişi değil ; daha NE günlerimiz Olacak
Abi Bu Trakya MT Çok tuttu Valla.Böyle Toplu olunca daha iyi oluyor
metehan abi neler anlatttı hem şaşırdım hem üzüldüm valla ya..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)