Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

[Trakya - MT]

REKLAM ALANI
    DETAYİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250cc Cruiser
    Bir kaç gündür işlerin yoğunluğundan ve doğal olarak yorgunluktan PC basına oturmayı bırak klavyeye dokunamadım bu gece özer BY_STAR aradıda yeni organizasyon hazırlıklarından haberdar oldum Wallah süperrr bu arada savaş abi desene gurubu 5 ledik 4 chopper 1 cup olduk
    RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
    No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
    AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yol çok uzak bizim 4 zamanlı makinamız yokki gezilere katılalım
    Ben yokum bu sefer arkadaşlar o yol beni bozar yemeyip içmeyip benzine çalışmam gerekir
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı DETAYİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kaç gündür işlerin yoğunluğundan ve doğal olarak yorgunluktan PC basına oturmayı bırak klavyeye dokunamadım bu gece özer BY_STAR aradıda yeni organizasyon hazırlıklarından haberdar oldum Wallah süperrr bu arada savaş abi desene gurubu 5 ledik 4 chopper 1 cup olduk
    abi o güzergah çok kasar sadece şarköyde yapabiliriz Savaş Abi Çok yorar Diyo bakalım şekillendirip bi hali yoluna koyarız Deniz Abi
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He Gurban öle gurban
    işin zor gurban
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi o güzergah çok kasar sadece şarköyde yapabiliriz Savaş Abi Çok yorar Diyo bakalım şekillendirip bi hali yoluna koyarız Deniz Abi
    bak bu daha iyiymiş
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siz ayarlayın abi son durumu Tel ile haberdar olurum

Net alemin de uzun bir süre yokum

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz ayarlayın abi son durumu Tel ile haberdar olurum

zaten bu sıcaklarda net alemi terletiyo,binecen motora püfür püfür daha iyi

Alıntı DETAYİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet,arkadaşın katılımı ile artık bize" pişikolokuyla gezen deliler"gözüyle bakacak millet.
    Tarih:02 Mayıs 2008
    "omersirin" kod adlı şahıs diyor ki;
    "Abi masraf etme şu Çin malı makinaya yaaa,al kendine adam gibi bi motor.Ben TDM veya KTM 650 alacağım,gel sana da alalım".

Tarih: 05.Mayıs 2008
    "omersirin"kod adlı malum şahıs" çakı bulmuş kızan" gibi seviniyor,Çin malı makina kullanırken.

Tarih:27.Mayıs 2008
    "omersirin" kod adlı malum şahıs fotoğraf çektirirken yüzünü kapatıyor.
    çünkü yukarıdaki sözlerinden utanıyor ve soldaki Bisan-Lifan markalı makinanın resmi sahibi olmuş artık.
    Ağzından kaçırdı bi ara"motoruma aşığım".

eh ne diyelim Allah Tamamına Erdirsin

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Bu Şu Demek Oluyor;"Trakya MT ' Ye Bi Chopper'cı DAha Katıldı..." Hoşgeldin Ömer Abi... Bu ARada Ömer Abiyi Kandırmakta Emeği Geçen SAvaş Abiye'de TEşekkürLEr
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısın olsun

bir kere bindimi motor dan vazgeçemez zaten

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Motosikleti
    SYM JOYMAX 250i
    S.a. millet bayağıdır giremedim siteye artık TRakya mt mi kullanılıyor? Geziyor musunuz dolaşıyor musunuz?

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı e13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.a. millet bayağıdır giremedim siteye artık TRakya mt mi kullanılıyor? Geziyor musunuz dolaşıyor musunuz?
    Tabi GEziyoruz ARtık Kırklareli Olsun Edirne Olsun TEkirdağ olsun Hep Trakya MT diye biliniyor.. Bence BÖyle Cok daha iyi oldu. GEzilere cıkıyoruz.. En son Uçmakderedeydik 22 motorize ile.. 15 Hazirandada Şarköye gidicez TAkip etmeye basla bence sende

Bu arada NEredensin Adın ne ? Tanıyalım biraz seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu Şu Demek Oluyor;"Trakya MT ' Ye Bi Chopper'cı DAha Katıldı..." Hoşgeldin Ömer Abi... Bu ARada Ömer Abiyi Kandırmakta Emeği Geçen SAvaş Abiye'de TEşekkürLEr
    Ömer'i kandırmak kolay oldu aslında.
    Kendisi evden kaçacak kız gibiydi zaten
    (Evden kaçacak kızın bohçası yatak altında hazır olurmuş)
    Evden kaçacak kız gibi heyecan içinde ve motorsuz bi motorcuya uygun fiyatla
    motor bulununca mes'ele çözüldü.
    Ayrıca Arkadaş bi geldi,hoş geldi,hepimizden hızlı çıktı ,eskiden beğenmediği chinaharley'e metzeler lastik almak için İstanbul'a gidecek bu akşam
    Ayrıca kendisine yeni bir geyik mevzuu patlattım.
    "Olum,biz raydır değiliz,biz matorcuyuz,çünkü Trakyalıyız"diyorum.

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı caner22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noldu laa , hayırdır
    planlıyoruz
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ömer'i kandırmak kolay oldu aslında.
    Kendisi evden kaçacak kız gibiydi zaten
    (Evden kaçacak kızın bohçası yatak altında hazır olurmuş)
    Evden kaçacak kız gibi heyecan içinde ve motorsuz bi motorcuya uygun fiyatla
    motor bulununca mes'ele çözüldü.
    Ayrıca Arkadaş bi geldi,hoş geldi,hepimizden hızlı çıktı ,eskiden beğenmediği chinaharley'e metzeler lastik almak için İstanbul'a gidecek bu akşam
    yapma yaaaa :D Abi Walla ŞAşırttı Beni :D Neyse Bakalım Gezide Bakarız Roadstara Neden oldugunu bilmiyorum ama fena bir motor gezisi yapasım var valla su finallerim bitsinde kendimi atayım yollara

sinan sadece köye gidiyor caner.. Köyde İnternet Ve MSN olmadıgı için Yokum diyor. Olsun Telefonlar var unutmayız KArdeşimizi

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    sinan sadece köye gidiyor caner.. Köyde İnternet Ve MSN olmadıgı için Yokum diyor. Olsun Telefonlar var unutmayız KArdeşimizi
    hmm, anladım .Açıklama için teşekkürler

Motosikleti
    Asya\HAOJIN :)
    hayırlısı olsun abi Allah kazadan beladan korusun
    _22 NF 063_:cat:

Motosikleti
    SYM JOYMAX 250i
    Tabi GEziyoruz ARtık Kırklareli Olsun Edirne Olsun TEkirdağ olsun Hep Trakya MT diye biliniyor.. Bence BÖyle Cok daha iyi oldu. GEzilere cıkıyoruz.. En son Uçmakderedeydik 22 motorize ile.. 15 Hazirandada Şarköye gidicez TAkip etmeye basla bence sende

Bu arada NEredensin Adın ne ? Tanıyalım biraz seni
    ben istanbul gaziosmanpaşadayım kısmetse 1-2 haftaya trakya civarında olurum tanışalım tabi yav iyi olur ben ersin tekrar cümleten selam

planlıyoruz [/QUOTE]

nereleri planlıyorsunuz, sen döndünmü pınarhisara

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    ben istanbul gaziosmanpaşadayım kısmetse 1-2 haftaya trakya civarında olurum tanışalım tabi yav iyi olur ben ersin tekrar cümleten selam

planlıyoruz
    nereleri planlıyorsunuz, sen döndünmü pınarhisara[/QUOTE]

abi kesin bekleriz , elimizden geldiğincede ağırlamaya çalışırız . ÖM'de belirttiğim gibi ben uzun bi süre daha P.hisar'da olcam ...

Motosikleti
    Honda Nc700x
    15 Mayısta Sanıyorum ŞArköye gidicez Ama yakında ben topici acarım belli de değil bu arada yarın hayraboluda Kross Yarışları Varmış Biz Gidemicez Ama Herkes Davetlidir Bakarsın gideriz.. Bu arada Yarın SAat 12 de Tekirdağ Rıhtımda Bulusma Var Deniz Abi(Detayin) VE Ben ORda Olucaz Belki Hayraboluya kısa süreliğinede olsa gazlarız belli olmaz :D

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    15 Mayısta Sanıyorum ŞArköye gidicez Ama yakında ben topici acarım belli de değil bu arada yarın hayraboluda Kross Yarışları Varmış Biz Gidemicez Ama Herkes Davetlidir Bakarsın gideriz.. Bu arada Yarın SAat 12 de Tekirdağ Rıhtımda Bulusma Var Deniz Abi(Detayin) VE Ben ORda Olucaz Belki Hayraboluya kısa süreliğinede olsa gazlarız belli olmaz :D
    usta, tarihte ufak bi hata var sanırım , 15 haziran gibi geliyo tarih bana

Motosikleti
    Honda Nc700x
    hee evet evet .. Tarihimiz Geri Kalmış Malum Yaşlılık Be Evlat:D

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)