Bayburttan kımse yok ama olsun bakarsın bırılerı çıkar
Bayburttan kımse yok ama olsun bakarsın bırılerı çıkar
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Selam Kanka Ben De Geldim Senı Burada Da Yanlız Koyermeyecem ılk Mesajım Sana Degerını Bıl
PARASIZ YAŞAM AŞKSIZ HAYAT OLMAZ SEVMEKTE YETMİYOR ARTIK CEBINDE PARA OLMAYINCA...
oo kankam dostum hoş sefalar getirdin gunduz çarsıda akşam evde rahat bırakmıyorsun ehe neyse keyfine bak dogru yerdesin arada msn ye de bak
ha solemeyı unuttum bızımkıler uzun gole gıdıceklermıs ne dersın gıdelımmı bızde
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Beyler o yollarda nasıl gidiyorsunuz, ben 5-6 ay önce memlekete geldim allahım bir yağmur vardı anlatamam bende caddede biraz dolandım sonra dooğru tekrar ankaraya döndüm
--
İnş. birgün bayburt 'a motorla gelirim beraber gezeriz
---
heralde 4 gün sürer yolculuk bayburt - ankara arası
Bütün Bayburtlu kardeşlerime selamlar... Komşu il Erzincan'dan yazıyorum ben de... Burada da pek kimse olmadığı için sizi iyi anlıyorum. Bir gün herkes motor sahibi olacak!...
İki canlı kuşu birbirine bağlasan, dört kanatlı oldukları halde uçamazlar, çünkü ikilik mevcuttur.
BAYBURT MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bayburtta 2004-2007 yılları arasın da 3 yıl kalmış biri olarak tüm bayburtlulara selamlarrrrrrrrrrrrr
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
sanırım bı bayburtda ben varım baska kımse yuk buralı degılım aslım MALATYA T.C ALİYİM AMA burda yasıyoz mecburen buranın yolları hala bı sorunn buralaraa motorla gelmeyın dokulur sunuz benım motor dokuluyor yollarda aq beledıyenın herkeze selam fatih yavuz polis evi bayburt byy
bende geldim
arkadaşlar, Güvenli Sürüş Teknikleri diye eğitim veren kurumlardan biri OMM ile görüştüm. Genellikle eğitimlerini ankara-bursa-istanbul gibi yerlerde veriyorlar. Bizim trabzon'dan kalkıp oralara gitmemiz zor olacağından, kendilerine burada bu eğitimi verebilirler mi diye sordum. Eğer 8 kişi olursak ve iyi bir tarih ayarlayabilirsek, kendileri Trabzon'a gelerek burada Güvenli Sürüş Eğitimi verebilecekler.
Yalnız arkadaşlar, bu sürüş eğitimi değil yanlış anlaşılmasın. "Güvenli Sürüş Eğitimi". OMM dediğim oluşumu belkide çoğunuz biliyorsunuzdur. Bunun için ehliyetiniz, motosikletiniz ve tam koruma ekipmanlarınızın olması gerekiyor. İlgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin lütfen. (m_ozguruzun@hotmail.com)
ARA-PACKAGE adı altında bir eğitim; 1. gün teori (akşam saatlerinde 2 saat filan yapılıyor)
2. gün ARA-Kontrol (8 saat) ( kapalı alanlarda yapılan eğitim), 3. gün ARA-YOL (8saat) ( trafiğe açık yolda yapılan ve en az 300km yol alınan bir eğitim)
[B]Jon@thaN[/B] ::gleam::
bayburtlular uyuyonuz yavvv
omer kendını motorcu olarak goruyorsan gunese dogru yol alman lazım eyer yol aldıysan ben bu mesleyı bırakıyorum yazık sana sebep olupta motor aldırana
Ana tarafından bayburtlu sayılırım, Maden köyüne ve Kelkite selamlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Trabzon'luyum ama Bayburtta görev yapıyorum. 4 yıldır buradayım. Eh artık yarı Bayburtlu sayılırım. O yüzden buradan bir selam vereyim istedim..
Herkese merhabalar..
s.a arkadaşlar bayburtluyum ve koyu bir motorcuyumm herkeze slmlarrr...
Beyler yok mu kimse ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)