hoşbulduk.inşallah alırsam seve seve katılırım.yaşım 19.
hoşbulduk.inşallah alırsam seve seve katılırım.yaşım 19.
hoş ve safalar la gel aramıza
herkese iyi tatiller
herkese
ben yine çalışıyorum malesef
selam olsun tüm motorcu kardeşlerime
bende maraş-elbistan lıyım
makinem ybr125 plaka 46 e 1160 eğer bu plakayı gören olursa önümü kessin hatta barikat kursun tanışalım
herkese uzun ve mutlu yollar dilerim
hoş geldin akreb akardeşim aramıza
inşaallah tanışırız seninle arkadaşlarla ben merkezden
seni de sürekli aramızda görmek isteriz
yolun maraşa düşerse seni çaya bekleriz
merhaba arkadaşlar.kahramanmaraş emrah.foruma yani katıldım.scoter almayı düşünüyorum karar veremedim.yardımlarınızı bekliyorum.ve tanışmak istiyorum
hoş geldin neşet almayı düşündüğün motorun nasıl olmasını arzuluyorsan o yönde yardım edelim sana
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum.
arkadaslar pazar gunu osmaniye mortor grubu ile adanaya oradaki motor grubu ile mersine gittik. cok guzeldi. biraz yorulduk ama deydi. gercekten keyif aldım. resimler adana grubunun sayfasında. bi ara arkadasları buraya davet edelim. eminim onlarda marasdan keyif alırlar.
olur fatih davet edelim gelirlerse sevindirirler bizide
hem kaynaşırız biraz
ya fatih seni göremedim ben fotoda
seni
Ya Ne Oluyor Yine Yazmaz Oldunuz Buraya
Başka Yerlere Takılmalar Falan
Yani
sende haklısın ama
bişey bulamazsan şiir yaz okuyalım bence
ne olsun
az kaldı ben çok resim falan eklicem merak etme
selam beylar ben perşembe günü göksundayım iş için 10 gün kadar gezi amaçlı gelirseniz pazara falan ağırlarım sizi orda
ceyhan için ne düşünüyorsunuz
şenlik trafik haftasında ayın 11 de
gelecek pazara
merhabalar bu gezzide bende vardım osmaniyeden latif(akburak) abinin arkasında gittim. gercekten cok eğlenceliydi.
gecen hafta da maraştaydık kadirli grubu olarak.fakat plansız bir gezi olunca buraya yazamadık, dondurmamızı yedikten sonra tekrar geri döndük.inş. başka bi zaman sizlerlede tanısırız. haa bu ceyhan işine biraz soguk bakıyorsunuz ama. gelmenizde fayda var cün kü ne kadar kalabalık olursak o kadar çok sesimiz duyulur.gelirseniz biz orada olacaz. sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)