galiba k.maraslilar bu isi yapmadilar?
neyse seneye yaparlar ?
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
evet secimler nedense herseyi etkiliyor memleketimizde
bu pazar gazi antep senı çağırıyor dediler bizde kahraman maraş mt olarak gidelim dedik ve eeeee gidecez pazar sabahı çıkış 8.30 sabah erken çıkıp sakın sakın gidecez
okaaa
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
okaaaaa
08:30 da ordayık
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
o kedi buraya geleceeeekkkk...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hangi kedi sencer abi
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
slm kahramanmaraş mt ben barışcan kayseri mt den bilenler vardır kahramanmaraş sütçü imam ünv kazndım şu anda maraştayım siz değerli dostlarla tanışmak isterim tel numaram:0554 867 30 27
Ülkemdeki Zamlar Yağmur Gibi Damlar!!!:)
siz değerli dostlarımızı,uzun bir aradan sonra G.ANTEP ŞENLİĞİNDE görmek bizleri çok memnun etti.bakalım,ali (AYDEMİR) ile konuştum,bu organizasyonların sonu festivale doğru gidiyor herhalde.G.ANTEP bu konuda epey tecrübelendi,hadi hayırlısı.dostlara selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaşlar herkese selam. maraşta işe başladım.bundan sonra burdayım.
Orgazma Dudak Büktürür
sevgili dostlarım:
ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
öncelikle tüm forum arkadaşlarıma selamlar epey uzun süredir forumu takip etmeme rağmen aranıza kahramanmaraş tan yeni katıldım adım murat 27 yaşındayım k.s.ü üniversitesi muhasebe bölümü son sınıftayım 2003 ten beri motosiklet üzerindeyim sırayla 1 jialing 2 mz 125 3 kymco ck 125 4 yamaha ybr esd 4 motorum olan ybr 3 hafta önce almış bulunmaktayım burda hüseyin ustanın oraya takılan 15-20 kişi çıkar yanılmıyorsam
murat kardeşim buradan ustanın oraya değilde maraştan sadece 3 kişi çıkar hoş geldin sende
bu arada erkan dan da ses yok görüşemiyoruz
selam arkadaslar.sütçü imam üniversitesinde ilahıyat okuyorum.şehrinize yenı geldım.burayı takıp eden bırılerı varsa iletişime gecelerım tanısalım gezelim.iletişim için https://www.facebook.com/kafkeff telefon numaramda 05549174880 umarım sesimi dıyan bırılerı vardır :D
Kardeş hoşgeldin aramıza. Ben merkezde değilim. Elbistan ilçesindeyim ama yazları ekip halinde maraşa geliyoruz. akrep911@hotmail.com faceye ekle görüşelim
S.A.Merhabalar, üye olan ve misafir olarak siteyi takip edenler.K.Maraş il grubu olarak inşallah güzel görüş ve fikir alışverişleri paylaşımları yapılabilirse daha aktif bir sayfa olur diye düşünüyorum.Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)