speedy46 ve regal e hayırlı olsun motorları allah kaza yuzu gostermesın cumlemıze amin....
speedy46 ve regal e hayırlı olsun motorları allah kaza yuzu gostermesın cumlemıze amin....
Arkadaşlar yeni motorlarınız hayırlı olsun,güle güle kullanın,
Allah kazadan,beladan,nazardan korusun.
KAMOK grup
http://www.facebook.com/group.php?gid=106471560227
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
istanbula beklerim sevgili kardeşim hayırlı uğurlu olsun benimki heeeeeeeeeeeeeep hayellerde kalacak galiba
ahmet abi sağolasın hayırlısı ile buyuttük sonunda önder sende hayırsız cıktın kardeşim
aramadın hiç
dükkana gittim kapı aynen duvar yazıyıda okuyunca üzüldüm inanki
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
valla bizde üzüldük ama kader.
selam maraş Mt, avatar yarışmasında beni haksız yere elediler. ama ben bütün gücümle musti81 arkadaşı destekliyorum. hatırım için herkes mustiye oy verebilir miiii... lütfeeennn
desteklerinizi bekliyorum kardeşilerim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
http://www.motor46.org/index.php
anteb gezimiz burada
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ya buralarda baya sessizlemiş sanki
yok yaaa, sana öyle geliyor
buralar yağmur çamur mustafam, sizin orada gezme imkanınız var mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ne gezme imkanı sencer yağmasada gezilecek hava da yok artık
Daha öğrenecek çok şeyim var resim çekmekle ilgili..
Toplantı yerimiz Kahramanmaraş İtfaiye Binası. Kahramanmaraşlı dostlarımız, güneyin sıcaklığını o kadar telafüz ettiğimizden dolayı, toplantıda yangın çıkabileceğini düşünerek burayı seçmişler. Kendilerinin de sıcaklığı buna katılınca bir kaç kez tehlike atlattık gerçi.
Dostlarımız sadece hümanist değil aynı zamanda hayvan sever, bahçede bir çok hayvan besleniyor.
Mahcup olduğumuz an havuz başında mükellef bir sofra hazırlanmış.
Tam da zamanında Antakya'dan Sıtkı başkanım, Bülent (Blk), İslahiyeden Murat ve eşi Hatice Hanım yetiştiler.
Bu sahneler alışılagelmiş, ayağımızın yerden kesildiği, en mutlu anlarımız. "DOSTLARLA BULUŞMAK"
Haydi sofraya dendi.. Güzel bir lahmacun partisi (bizim gelenekselleşen toplantı yiyeceğimiz)
Uzun uzadıya keyifli ve verimli bir toplantıdan sonra Antakyalı dostlarımız yola çıkmadan önce kardeşliğin resmini çekmek istedik.
Seyyah Riders - CBF TR Antakya - Motor46 kurucuları bir arada.. Mer-mok nerede?
Güle güle gidin.. Şeref duyduk sizi görmekten..
Kahramanmaraş il temsilciliğini verdiğimiz Mustafa dostum'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. O ve dostları da elini taşın altına koydu, kardeşlik hayalimizi benimseyerek.
Fatih hocamdan çok umutluyuz, çok aktif ve güzel fikirleri var. Akdeniz Motosiklet kardeşliğinin hedeflerine ulaşmasında çok emekleri geçecek diye düşünüyorum.
Meşhur motosiklet uzmanı Hüseyin beyi tanımak bizim için büyük şans oldu. Çok dürüst işinin ehli, bu zamanda bulunmaz japon motosiklet tamircilerinden. Kendisiyle çok işimiz olacak
İtfaiyede görevli Murat beye de hayırlı olsun, başarılar diliyoruz.
Sevgili kardeşim Mustafa, bizden itfaiyecilik, misafirperverlik, güleryüz konularında tam not aldı. Sıcak ilgisi ve samimiyeti ile tam Akdeniz Motosiklet Kardeşliği nevferi..
Hayırlı olsun Bektaş dostum, karar vermek başarmanın yarısıdır.
'46 model itfaiye arabası, hala tek marş ile çalışıyor ve faal tutuluyor. Kahramanmaraş itfaiye müdürlüğünün emektar iftiharı. Yanındakide, zaman tüneline düşüp '70 lerin meşhur pozunu veren sevgili başkanımız
Araç parkı çok geniş olan itfaiyenin arabalarının eski olduğu düşünülmesin. Türkiyede çok az olan 15 metre merdiven uzatabilen muazzam araçlarda parkda görev bekliyor.
Saat ilerledi, yola koyulma vakti geldi de geçiyor.
Hayalimize, izlediğimiz kutsal yolda bize gönüllerini açan, destek veren sevgili Kahramanmaraşlı dostlarımıza, Antakyadan gelen sevgili Sıtkı Başkanıma ve arkadaşlarına minnettar, mutlu olarak Adana'ya döndük.
Hepimiz kardeş guruplarla fazla arayı açmadan bir arada olmanın temennisinde bulunduk. Her ilin kendine has sorunları ve çözümleri var. Bunları paylaşmak hepimize çokşey katacak.
sesiz ve sakin yine buralar
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
ne olmuş buralara ya boş kalmış eyvah eyvah
evet abi uğrayan yok...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
eh uğrayalım buraları boşlamayalım arkadaşlar bir selam yazsak haberleşiriz ölmediğimizin göstergesi olur yarın cumartesi sabah 9 45 ucağı ile fuara gidiyoruz hayırlısı ile buradan paylaşırız yine resimleri
şafak 0 yarın yolculuk hadi bakalım
hayırlısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)