EVET KAHRAMANMARAS MT sole guzel bir gezi yapın mustafa abi.. foto cekin bol bol mesela pınarbasına gidin de biraz ozleyesimiz gelsin memleketimizi..
hayırlı ramazanlar.... ramazanda hepten sustu burası ....
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
hayırlı ramazanlar maraş mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
maraş mt selamlar nasılsınız... bayramda aksu turizmdeyim ve bundan sonra maraş mt de aktif olacağım... ben aksu turizmde kaptanlık ve sedat57 niçkli arkadaşımız muavinlik yapacak.... travego ile motosiklet dostu bir kaptanınız var artık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aydın MT olarak 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
msn adresim sevgici_cocuk@hotmail.com
kahraman maraş mt bilg,lrndirmek isterimki ni,zibten sabri ustanın babası vefat etmiş az önce öğrendim
hayırlı olsun. ben de k.maraş merkezdenim... aranıza yeni katıldım.. memnun kalırım inşallah
kahraman maraş mt mübarek kandiliniz kutlu olsun
demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
sağlık mutluluk ve huzurla nice bayramlara...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN KAHRAMANMARAŞ MT...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Allah daha nicelerini görmeyi, kutlamayı nasip etsin.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
slm arkadaşlar adım ali maraş merkezde oturuyorum ne dersiniz benide alırmısınız aranıza motorum cup küçük müçük idare ediyorum...
ayrıca bir önerim var free forum acma siteleri var o sitelerden birinden forumu acarsınız ve ücretsiz site yönlerndirme sitelerinden birindedn de yönlendirirsiniz forum sitesinin adresini :örnek:marasmotor.yforum.net yönlendirilmiş hali :www.marasmotor.tr.cx vb.... yine buradan da devam edersiniz buradan milleti oraya yönlendirirsiniz nasıl fikir ama ama işte maraşlı gencleri bilirsiniz net üzerinden bir organizasyon trü gezi vs. şeylere katılmaz diorum çünkü fazla sosyal aktiviteleri bulunmaz die düşünüyorum ayrıca coğununda ehliyeti yok yani.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)