slm arkadaşlar bende maraşlıyım hayırlı olsun inş hepimiz için iyi olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------
burda daha yeniyim bionik 52 mobyletim var ve gaz pedalını çevirdiğim zaman bazen boğulup istop ediyo karbüratörü temizledim şimdi düzenli çalışıyor ama alt taraftan benzin damlatıyo hiç tamirci tanımıyorum bildiğiniz gibi her tamirci işini laikiyle yapmıyo yok yere masraf açıyo ama bende fazla bütçe yok öğrenci olanlar halimden anlar yardımlarınızı bekliyorum bu arıza neden olabilir bilemiyorum?
burayı baya boşladıkmı ne olmadı işte boşalamayaylım arkadaşlar burada bizim taman
bu arada emin kardeş senın motora eski sanayide bakabilirler oraya gitmen yeter mobiletleri görünce anlarsın zaten
yok abi buralardayız ya yalnız kimseden ses çıkmıyo yaz baydı mı ne yaptı.....D::D:D
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
speedy46,mustafacığım,sana özelden msj.attım.cevaplarmısın kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ya ünlü kardeş,im az etkinliğimiz var hab u arada bide sitemiz var
www.motor46.org buradanda etkinlikleri,mize bakabilirsin
kısmet olursa çok yakında benim r1 ile sizin oraya bir ziyarette bulunacağım bütün maraş mt tekeriniz düz bazsın
Yüksek Kalite Üstün Performans
maras'a seLam sık sık geLirim maras'a güseL makinaLar var
ne oldu bir selam falanda mı kalmadı ya hadi
yeniden merhabalaşalım
merhaba abi sakin yine buralar.........
Ya arkadaşlar arada bi resim falan koyun ama plaka görünsün. 46'ya hasret kaldık...
Ankara'dan Kuregen.
selam arkadaşlarım, abilerim ablalarım yengelerim. bugün REGAL MUSTAFA' arayarak; kendisi vasıtasıyla hepinizi 01/08/2009 tarihinde Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL'deki düğünüme hepinizi davet ettim. tek tek davet edemediğim için üzgünüm. umarım imkanlarımın kısıtlılığını hoş karşılarsınız
gerekli bilgiler şunlardır:
Tarih : 01/08/2009
yer : Kargıpınarı beldesi MERADA HOTEL - ESKİ ADI ATAKÖY PALMİYE - ( çeşmeliden hemen sonra, kargıpınarı üst geçidinden hemen sonraki ışıksız sola dönen cep'ten sahile doğru inince. zaten cebin hemen sol yanında otel ismi MERADA HOTEL yazıyor. çeşmeli Çetinkaya mağazasına varmadan 200metre geride. özellikle otobandan çeşmeli çıkışını takip ederek kızkalesi yönüne çıkıp ilk dönüşten "U" dönüşü yaparsanız en kısa ve
sorunsuz yolu kullanmış olursunuz.
SAAT : mersin saati ile 19:30
Bilgi : gelinecekse, yemekli olmamakla birlikte gelecek kişi sayısına göre rezervasyon yapılacaktır.
sevgilerimle
YÜREKÇE...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
slm sakin yinee buralar uğrayan yok...
slm maraş mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
evet sakin mustafam buralar yorgun argın eve dönunce gec saatlerde bakamıyorum bile buralara ama buralardayım merak etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)