gnaydın maraş mt..
gnaydın maraş mt..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
iyi akşamalr mustafa
Merhaba arkadaşlar
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Kahramanmaraş MT olarak bu konuda destek vereceğinizi, 5 Nisan'da yoğun bir katılımla geleceğinizi düşünüyorum. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda bilgi paylaşımı yapıp bizimle paylaşmanız.
Teşekkür ederim.
Hasan Alp iNAN (Makine)
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Seve seve katılırdım ama tarih uymuyor bana,çünkü o gün açık öğretim sınavları var.osmaniye dışından bir çok arkadaşda bu nedenle katılamayabilir...
hayırlı akşamlar cemaat mücahit abi sınbava nerde giriyorsun bu arada
Günaydın Maraş MT
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar
sitemiz hazır
motor46.org
artık paylaşımlar daha rahat veyoğun olması dileği ile
motosiklet.net ten kobmadan il içerisinde rahat paylaşım için kullanalım
bunun arkasından belki kulüb olayı falan gelebilir
kadirli motor kulübü misali orda var bizde neden olmasın
Hayırlı olsun arkadaşlar
herkese iyi akşamlar yanlızım yine burada
sağol muzaffer abi belki bu sayede gurub laşma olur maraşta yoksa hem bireyseliz
günaydın maraş mt....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
evet motosikletsiz yapamam ama evlilik hazırlığında meddi olarak sıkışacağımı düşünüyorum. motorumu satmak n son istediğim şeylerden birisi. ama garaj veya park sorunum olacaksa elimden bir şey gelmez :((( düşününce bile kıllarım diken diken oluyor...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
inşallah motor satmak zorunda kalmazsın sencer kardeşim ama evlilik bence daha öncelikli bana göre
eğer ihtiyac meselesi olursa tabiki gerekeni doğru bir şekilde sen karar vaerirsin bu arada gurub ve bireysel olarak sana her zaman dostluk kapıları açık merak etme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)