Tanıştık yedik iştik,bol bol motorlardan sohbet ettik,ortak yön olunca yeni tanışsanda konuşacak şey çok oluyor her iki Mustafa'yada teşekkür ediyorum,tekrar görüşmek üzere
Tanıştık yedik iştik,bol bol motorlardan sohbet ettik,ortak yön olunca yeni tanışsanda konuşacak şey çok oluyor her iki Mustafa'yada teşekkür ediyorum,tekrar görüşmek üzere
Başta cmüco, regal olmak üzere tüm Kahramanmaraş'lı arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım
Eyvallah Kardeş sağol seninde kutlu olsun
iyi geceler arkadaşlar vede günaydn yani bu sate kaldık bu gece
iyi geceler Mustafa
slm maraş mt nasılsınız??
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Eline sağlık Mustafa
hadi ya biraz da sizler resim falan atın
gezi olmasada haber falan olsun muhabet lsun yeter bence
bayramın 3 . günü idi benim antebten arkadaşım yiğit mustafa ve ben bide benim iki oğlum yiğitin oğlu ylaberaber güneşli havadan istifade etme günü oldu
evet bizim mt nın hevesli genci
ya işte biraz hava alalım dedik 3 arkadaş çocuklarıda yanımıza kattımıznan mesire yerinde soluğu aldık
orası tam çocuklara göre hemde büyüklere göre pik nik için biçilmiş kaftan yani
bir hayalım vardı onuda kar yaın ca gerçekleştireceğim buranın sayesinde karda kıyamette mangal keyfi yapacam burada
çünki uzak değil şehrin ortası sayılır kısmet olur inşallah
selam arkadaşlar, bu pazar değil, ondasonraki pazar 28/12/2008 tarihinde bir işim için maraşa gelmeyi planlıyorum. eğer uygun fiyat bulabilirsem 27/12/2008-28/12/2008 tarihlerinde kalabilirim.nerede kalabilirim? fiyat ve kalite olarak neresi uygundur, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
özelden ulaşılabilirse çok sevinirim. otobüsle gelip, otobüsle döneceğim.
teşekkürler
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sevgili Sencer
Kahramanmaraş mt' de dost canlısı misafirperver arkadaşlar çok fazla.
yer problemini Regal (mustafa)'ile görüşebilirsin, sanırım kozandan tanışıyorsunuz.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. özelden hallettim.
sağol mustafa
maraş a gelemen sevindirici sencer kardeşim kaygı etmeden gel her şey hallolur merak etme sen haberdar et yeter
vay be ortalık baya hareketlenmiş biz nerdeydik kışlık uykuyamı yattık ne ortalık ayağa kalkmış bizde tık yok (regal) muatfaaaaaa beni unutma!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)