gt 250 r furkan arkadaşın motoru andırından mücahit kardeşim resimlerini falan atta bakalım nasıl motor
ahmet abi ilginden dolayı kahraman maraş mt adına sana çok teşekür ederim
inşallah mücahit arkadaşım da katılımcı olur yaza kadar gezi işine iyicealışmaya çalışıyorum daha yeniyiz ya bu konuda ahmet abi
Teşekkürler arkadaşalar,görüşmek üzere
yeni konu açmıştım fotoları var burda http://www.motosiklet.net/forum/moto...-getirdim.html
Mrb maraş mt ben emre elazığlıyım maraşta Endüsriyel elektronik üniversite 1.sınıf öğrencisiyim maraşı bayağıbi beyendim bayağıbi gezilecek yeri vargibi görünüyor motorumu önümüzdeki hafta getirmeyi düşünüyorum inşallah maraş mt olarak gezi ve etkinlikler düzenlenir.
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
inşallah emre varız buralardayız bekleriz bi ara
kışta geldi ama bakarız tanışırız enazınan
inşallah emre bekleriz aramıza
arkadaslar bir toplanin bir yerlere gidin maraasdada memleketi görelim,ben simdi cok uzaklardayim maleseff yaza anca gelirim
günaydın herkese
yok yine kimse ya
aho boş mu gene buralar ya
ben yanlızım ben yanlızım yanlızım
varya şarkı öyle diyo
Yalnız değilsin Mustafa ben genelde buralardayım
sağol mücahit kardeşim ya biliyormusun baya sıkılıyorum bazan burada
iii bari sende olmasan yazan olmayacak
günaydın maraş mt..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
günaydın demiş mustafa kardeşim iyi bari bende iyi aşamlar deyimde günü kapatalım
İyi akşamlar Mustafa,havalar güzel olursa cumartesi Maraşa gelmeyi düşünüyorum gelirsem ararım görüşür tanışırız
tamam mücahit beklerim inşallah
hayırlı geceler cemaat nasılsınız iyimisiniz inşallah iyisinizdir havar soğumaya başladı valla bende yaza hazırlanıyorum
motorumun çantalarını değiştirdim deri aldım yanlara bide arkaya deri harika oldu arka çanta yerini kendim yabtım sisi barı da biraz yükselttim ama profoyonel olamadı işcilik ama ben yabtım bana göre harika oldu bi ara resminide atarım maraş mt ye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)