müco kardeşim buraya yazarsan bi isteğn falan olursa yukarda benim tel var
tanışırız
müco kardeşim buraya yazarsan bi isteğn falan olursa yukarda benim tel var
tanışırız
Eyvallah Mustafa teşekkürler
arkadaşlar nerdesiniz ya bi organize olsak..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
merhaba arkadaşlar nerdesiniz diye soranlara tek cevab ım var heb burdayız da sizler sadece yazmakla yetiniyorsunuz
maraş mt sadece konuşuyor ama icrata gelmiyor hı hı hı hı hı
evet sana sonuna kadar
katılıyorum...
katılınmayacak gibi değil yani yaz bitti ama seney e organize olalım bence adana ve kadirli mt leri harika geziler yapıyor anteb yine öyle biz arada kaldık bakıyoruz resimlere sadece bakıcı değil katılımcı olalım bence
mrb Maraş mt ya ben bu aralar pek siteye giremiyorum kusuruma bakmayın Maraş mt yi açtık sonrada ilgilenmedik gibi oldu.
ama ben numaramı vereyim herhangi bişi olursa burdan ulaşabilirsiniz 0554 469 11 60
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
aferin furkan nasıl oldu da aklına geldi burası
slm arkadaslar bizimde mt varmisda haberimiz yokmus,valla yeni gördum sitede maras mt oldugunu,bende maras yakinlarinda oturuyorum bu yaz kuzenle marasa cok geldik motorlarla,önce görsem mtimiz oldugunu bulusma yapardik neyse görusmek uzere
bekleriz kkardeşim her daim sen burayı boşlama tanışırızda bi gün
herkese günaydın maraş mt
günaydın abicim....
eyyyyyyy ahali ses yokmi sesssssyaza kadar zor toparlıcam galiba be n şimdiden bişeyler yabmasak olmayacak yoksa
ya arkadaşlar bi gün belirleyelim belli bir mekanda buluşalım haftalık olarak ne var sanki
bunda
haftada bir akşam aynı yer yarım saat buluşsak bi çay içsek yaza kadar anca tanışırız zaten
iii olur abi...
ama millet nerde?*
merak etme yavaş yavaş toparlayabiliriz
bu arada cumhuriyetimiz kutlu olsun havai fişekler benim evden gayet güzel izleniyor
HI IH inşallah furkan bu arada burhan kazamı yabtı teli var sen de bi sorub haberdar etsen
gnaydın millet..
Kadirliden Merhaba arkadaşlar.
Az önce cmüco ile beraberdik.otobüsle motoru istanbuldan getirdi.Sürerek Andırına ayrıldı.
Güle güle kullansın.Hysong çok güzel duruyor.
Kahramanmaraş MT bir motor ve motorcu daha çogaldı.
selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)