Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
hayırlı bayramlar arkadaşlar...
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
yeniden bayrammız hebimize kutlu olsun
KARAMANMARAŞ MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Bayram nedeniyle siteye giremedim,tüm K.Maraş'lı MT cilerin ve site sakinlerinin geçmiş bayramını kutlarım
mrb arkadaşlar nerdesiniz ya sesiniz çıkmıyo...
arkadaşlar ne oldu size sustunuz kaldınız
[B][COLOR="Red"]MOTOSİKLET BİR SEVDADIR KIZLARA HAVA ATMA MAKİNESİ DEĞİL[/COLOR][/B]
hayat koşuşturmacası olsa gerek
maraş mt yarın yani pazar günü kozana gidiyorum gelmek isteyen var sa takılsın bana eerken çıkacağım ben
6 30 veya 7 gibi
xtxrider sizi bekliyor
merhaba ben fatih hoca.hüseyin ustayı ikna edersem geliyorum
hocam beklerim inşallah gelirsiniz kadirli mt b ye katılacağız 9 30 gibi kadirli girişinde bekliyorlar
fatih hocam gelirseniz benim tel 0536 924 9762
arkadaşalar kozan gezisi harika idi inşallah gezilerin arkası gelir ve beni tek brakmazsanız sevinirim hiç olmazsa kahraman maraş mt yi de ilk kez aralarında gördü kadirli ve adana mt varolduğumuzun ispatı oldu
yoksa sadece yazan ve boş yazan bölümünde idik galiba sitenin
gördüm ki gezi olaylarında ortam gayet sıcak dostane bir şeyin de farkına vardım orada kimse kimseye ne iş yabtığını sormuyor
motorcumusun tamam olay bu kadar
ne iş yabtığın nasıl bir ortamda kaldığının hiç önemi olmadığını anladm her kes eşit muhabet ortamında eşit kasılma durumları yok buyuk motoru olan arkadaşların bunuda gördüm kadirli mt den ahmet abiye teşekür ederim onu görünce zaten ben bitirdim olayı
kendim için sözüm ben daha motorcu olmam için daha çok zaman var
böyle anlattın ya keşke gelseydim dedim
inşallah bi gün bende aranızda olucam
inşallah burhan bnece yavaş yavaş alıştırma yaparsak anca 1 senede bu şekilde gezme kültürünü kaparız bence bu gezi olayının basıt bi olay olmadığının farkına vardım burhan
evet abi bende gelecektim fakat diğerlerini ikna edemedim netede girmedim eğer görsem size takılırdım inşallah arkası gelir..
hı merhaba kahraman maraş mt sessiz mt bence bundan sonra buranın adı
bencede:DDDDD
şşşşşşttttttttt kimse yoq mu ??????????
ben varım bi daha ben varım gene ben varım hangi beni istersin
merhaba mt maraş bu gün kadirli mt maraşta idi ani bir ziyaret oldu öyleye doğru aradılar beni cok sevindirdiler saağolsunlar pınar başı ve kaleye gidebildik sadece zaman kısıtlı idi güzel gündü inşallah niceleri olur kadirli mt ye teşekkür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)