hayırlı ramazanlar arkadaşlar.......
hayırlı ramazanlar arkadaşlar.......
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
cumlemizin ramazanı hayırlı gecsin inşallah
tüm müslüman aleminin ramazan-ı şerifi mübarek olsun..
cümleten hayırlı ramazanlar...
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
slm byfurkan arkadaşım ben marasa geldim arkadasım bana toplantı gununuzu yazarsan saatıyle sizinle gorusmekten memnun olurum
selam maraşlı hemşehrilerim. 27 eylül cumartesi inşallah motorumla beraber maraşta olacam. eğer toplaşma gibi bir fikriniz varsa katılırım.
yada ben burdan yazayım cumartesi yada pazar günü toplanalım bakalım kaç kişiyiz. saat önemli değil nezaman olursa.
walla tam olarak bi buluşma günümüz yok bende artık pek siteyle ilgilenemiyorum ama sizler buluşma ayarlarsanız ben gelirim bana uyar
siz ayarlarsanız diğer arkadaşlardan ve abilerimdende gelenler olursa bende gelirim ama toplanma işini siz ayarlayın
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
pekala öyle olsun. ben ayarlarım yeri ve zamanı. ama kaç kişiyiz. böyle bi toplaşma olursa kimler gelir bi sayalım bakalım.
1
pazar olursa..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
2 pazar olur çünki hafta sonuna kadar ancak işim bitecek elbistandayım
selam arkadaşlar
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT
bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
nice mutlu ve huzurlu bayramlara
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
slm ben gazi antep mt den uzeyir tum kahraman maras mt nin mubarek ramazan bayramini kutlarim
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)