önemli değil kardeşim yhaa
önemli değil kardeşim yhaa
selamun aleyküm.sakaryada yaşamama rağmen bir KIRIKKALE'li olarak bende aranızdayım
Tekeriniz düz bassın hemserilerim
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
selamlar kırıkkaleliler )
Aleykümselam.. Senden benden başka giren yok heralde siteye kırıkkale den :(
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
geldiM sonunda aldım motosikletimi kavuştum sonunda ramzey
qm 200 gy bundan sonra buluşabiliriz xD
Hayırlı olsun neqr0. Sevindim kazasız belasız kullan inşallah.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
amin herkese kazasız sürüşler dileği ile
kırıkkaleli abilerim bende kırıkkaledeyim 18 yaşındayım motorlu bisikletleri falan gayet iyi ve rahatlıkla sürebiliyorum A2 ehliyetine yazıldım allah izin verirse alacam ama size bir sorum var cevap verirseniz sevinirim ben honda 600 rr almak istiyorum ve alacamda ama bu benim kullandığım motorla alacağım motorun arasında ki kullanım farkı nedir zorluk yaşar mıyım beni bilgilendirirseniz sevinirim
Kardeşim çok zorluk çekersin...
R motorların eğitimleri oluyor, mutlaka katılmalısın.
Vites, fren olarak düşünüp yaparım deme, viraj, hakimiyet öğrenmediğin taktirde senın elınde olmuyor... 150-250-600cc olarak ilerlemeni tavsiye ederim....
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ MT ÜYESİ R6 KORUMA DEMİRİ :p
abicim biliyorum zorlyk çekerim ama bende zaman kaybetmek istemiyorum hemen almak istiyorum ve bunun eğitimini alıyım desem bile kırıkkalede yok ki :S
Buraya uzun zamandır birşey yazılmamış,bende yeni gördüm grubu,
Bende kırıkkaleli biri olarak herkesi selamlarım millet
Yazın oraya istanbuldan motosikletle gitme planım var,geldiğimde oralarda bir gezi yaparız sanırım br organizasyonla toparlanıp ırmaan gıyına veya şehir dışına flan
yokmu hiç buraya bakan
kırıkkaleyi neden begenmiyorsun her şey güzeldir.
selam arkadaşlar bende kırıkkaleliyim izmitte yaşasamda
kucak dolusu sevgiler
herkese selam. Bende kırıkkaleliyim ama muğlada oturuyorum. tekeriniz düz bassın.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
selam arkadaşlar böyle bir gurup olduğunu yeni gördüm ve uzun zamandırda birşey yazılmamış belliki kırıkkale merkezden saygılarla
özeniyorum bakıyorumda diğer illerde motorcular hafta sonu buluşup aktiviteler yapıyor bizim sitede sinek gezmiyo biraz hareket arkadaşlar nerde bu kırıkkaleliler bişeyler yapalım bizde
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
aslen yozgat lıyım ama kırıkkale için selam olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)