kardşim çok güzel yaa..
bir haftaya gelecem inş erzincan a ama motorsuz olsun buraları görmek
yeter..
eğer cevap gelirse tanışmak isterim varsa mt den arkadaşlar...
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
Açıkçası bu forumda pek Erzincan'lı arkadaşa rastlamadım.Ben şuan Erzincan'da değilim.Eğer amacın gezmekse, gezmek için mükemmel bir şehir...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Forumda Erzincan'li olmaz mi ya Dogma-buyume sonra universite icin terketme Erzincan'liyim Su an Istanbul'dayim ama eylul basinda abimin dugunu icin Erzincan'da olacagim. Tanismak isterim, hatta belki taniyorumdur da sizi
Bende Erzincan doğumluyum ve Erzincan MYO mezunuyum. Zaten bu başlığı açmamdaki en büyük neden Erzincan'lı arkadaşlarımı tanıyabilmektir. Çok memnun oldum.Sohbetimizi kesmeyelim...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
...Tüm MT ERZİNCAN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Erzincana sevgiler çok sevdiğim bir arkadaşım erzincanda
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bugün Erzincan'ın kurtuluşu arkadaşlar.
okumayı söktüğüm şehir (ilkokula orda başlamıştım)
iki teker üstünde dengede durmayı öğrendiğim şehir,
Erzincana sevgiler.
May The Force Be With You
ToPiC iniz hayırlı olsun Rize MT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Herkese merhaba...
Bir Mersinli olarak (motosikletlerin kol gezdiği şehir) Erzincan'da çalışıyorum ve baharla birlikte atladım acizane motoruma...
Erzincan motor konusunda şimdilik pek aktif görünmüyor. Güzel bir organizasyonla tanışabilir, ilçelere ve komşu illere geziler düzenleyebiliriz...
Herkse selam ve sevgilerimi sunuyorum...
selam hüseyin hocam ben suayip.seni burda görmek ne güzel,arkadaşlar bende erzincan üzümlüden katılıyom bu topicke.güzel olmuş valla emeginize sağlık.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
s.a cemaat benimde halamlar erzincanda olduğu için az buçuk biliriz geminin orda işhanı var bizim eniştelerin nazilelr bilen bilir.
her yaz gelirim hakkaten güzel şehir oldu depremden sonra bu yaz inşaallah gelirsem tanışırız
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Katılımları görmek güzel.
Bu yıl güzel bir motosiklet alıp memleketime gidecektim ama evimiz yandı ve gitmek kısmet olmadı. Belki de hayırlısı böyleydi.Seneye inş..
geçmiş olsun kardeş..memleketine ne zaman olsa gelirsin.allah yardimcin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)