slm sayın karamanlı hemşerilerim bundan sonra buluşma yerimiz burası sadece karamanlı değil herkesi bekleriz inş bu site sayesinde tanışır kaynaşır ve bazı etkinlikler yapazır
slm sayın karamanlı hemşerilerim bundan sonra buluşma yerimiz burası sadece karamanlı değil herkesi bekleriz inş bu site sayesinde tanışır kaynaşır ve bazı etkinlikler yapazır
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
antika ne yapan sen mi açtın karaman il grubunu dediğini yaptın yani hadi hayırlısı inş katılımcı olurda sadece ikimiz olmayız sadece iki emmioğlu
aile şirketine dönüştürmeyelim burayı
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bişey olmaz ya gerekirse ikimiz ayakta tutarız burayı
slm herkese arkadaşlar ben de motor almayı düşünüyorum size bir danışayım dedim
vay hasanım sende mı geldin tabi super 51 baydı demi ya sen racing isteyorsun ama peder almaz sana sana honda cbf 150 nin siyahını ve benim kullandıgım honda cgl 125 i yamaha ybr 125 i honda nın inavo mu oyle cup bi motoru var o olabilir ve tabi herkesin istegi HONDA CBR 125
CBF 150 ve ya YBR 125 tam bana göre tasarlanmış sanki ama tercih et deseler CBF 150 derim hastasıyım o motorum bana göre herşeyi kusursuz bir motor
benim tavsiyem cbf 150 ybr de guzel ama ben olsam cbf alırdım
Ben bizimkileri yavaş yavaş ikna etmeye başladım YBR 125 i kesin alıyor babam ama CBF 150 yi daha görmedi bile ama inşallah ocak ayında ALLAH' ın izni ile
inş alırsın ya adamakıllı basacak kimse yok zaten abidin mondialle yetişemiyo bile neyse bi al inş bende su cbr125r denen bagımlılık yapan motoru bi alabilirsem cok iyi olur neyse hadi 2 bucukta buraya gelde havuza gidelim
karaman MT yeni açılmış sayılır merhaba arkadaşlar nasılsınız karamanda ekip varmı gezi falan nerelere gidiyorsunuz.
Hayat boş pompala çoş.
olur olur toplanır..uğrasaydın, yanlız o resimdeki makinayla gitmemişsindir inşallah alanyaya çirper o adamı.
Hayat boş pompala çoş.
emmioğlu nerdesin hani karaman mt'yi biz ayakta tutacaktık
zaten bizden başka kimse yok
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
selam arkadaşar bende karamanlıyım..eskişehirde okuyorum.1 sene kaldı okulun bitmesine de..ondan sonra hayırlısı..sayfamız hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)