arkadaşlar ben zaten şimdi karamandayım yeni geldim.1 ay burada kalacağım için dönüşte soğuk olur diye motoru getirmedim..motor şimdi eskişehirde..umarım bir gün buluşup güzel bi gezi yapabiliriz..eskişehirdeyken her hafta sonu toplanıp biyerlere kaçıyoduk ama burada motor yok şimdilik..
500cc'ye yetişemeyiz deme sakın,benhızlı kullanmak için almadım sadece güç elimin altında olsun istedim o kadar..değilse uzun yolda hızım sabittir.. 90-100km arası daha hızlı gitmem
valla kardeş guc elimin altında olsunda basmam diyen cok ama herkes basar be valla arkadasım bize yer mekan soyle biz emmiogluyla geliriz nerde oturuyon yada gun belirleyelim afra olur carsıda bi kafede olur bana farketmez ne olsa okullar tatil nasıl uyar mı size ?
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
valla arkadaş yok su ana ama sen kardeş yer mekan saat yaz biz geliriz tanımak için yakaya motor takalım
emmioğlu nerdesin yaaaa unuttun buraları hasanda gelmez oldu peh motorun tatınımı cıkartıyor
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
oooo hasan sende mı geldin ben hergun giriyorum ama hiç giren yok olum şurayı bi boş bırakmayın ya milletin sayfaları sayılmıyor bizin 2 sayfa
İnşallah o da olur fatih dert etme bundan sonra daha sık uğrarız ve daha fazla reklam yaparız biraz daha geliştiririz
ya senin baban ne dedi motora alacak mı celik thunderi yoksa scoter mı alacak ?
babama belli olmaz birinden bir şey duyar Thunder 150 alır başkasından bir şey duyar scooter alır ama gönlü scooter dan yana ama dediğim gibi son ana kadar belli olmaz
Metin abi nerdesin kurtaralım şu Karaman MT yi bir şeyler yaz fatihden hayır yok
...Tüm MT KARAMAN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
slm mıllet ben karamanlı deılm ama sık sık gelıorum karamana bı daha kı gelısımde gorusurs ısallah istanbuldan slm lar herkese
kim demiş sarhoşluk kötü diye!!!!
ben herşeyimi ayıkken kaybettim....[I][B][/B][/I]
bende karamanlıyım su gezı ıslerıne gercekten merakım var gzelım bıraz ya motorun markası soylenıcekmı
benımkıde soru cbf 150 benım makınam
ALLAH' ın Karamanlıları sizi niye bu kadar azız tanıdıklara haber salalım biraz daha çoğalmamız lazım
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)