TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Süt Kardeşler... (Ortadaki sütoğlan... )
Kafanıza zıçam he mi , sıcakta 1 litre sütü dikersen ; 3 gün yüksek derecede ishal, karın ağrısı, midede şişkinlik... telef olduydum mq.
Volkan Top Sakal Yakismsi Dostum
valla aslında sağlam bi yardıma ihtiyacım var ama bi başlayalım bakalım bikere otomobilden hiç anlamam ya neyse öğreniriz bakalım o zaman gelcem yardım istemeye[/QUOTE]
motosiklet ehliyeti alacagını sanıyordum, araba da sorun degil,
gercekten yardıma ihtiyacın olursa tabiki yardım ederiz
aslı sen aslen nerelisin ??
yüreginin götürdügü yere git
insanları sınıflandırırımda seni hangi sınıfa koyacagıma karar vermedim daha
ben denizliliyim
yüreginin götürdügü yere git
hamıt zibidi.oglan@gmail.com eklesene yoksun sen msn de benım
ayrıca wolkan benım bunye sute dayanıklı bısı olmadı bana
aslımm ben bugün yıldıztepede gördüm bitane skygo250. bizim eve çok yakındı. o kahvelerin orda oruçkaptan sokak var böle ortalarındaydı. 912 miydi ne plakası o muydu senin alet ?
slm eskişehir MT nasılsınız. faruk bana ulaş sürücü kursuna gidecekmişiz orada bi motor war ona binecez cuma günü cumarteside sınav war.
ozi26, ben de a2 ehliyeti alcam ama bana demediler "gel motora bin" diye... ben direk 9da tepebaşı opet'in orda olcakmışım... sizin de mi öle ?
biz de 9 da kursda olacaz oradan götürecekler sanırım
iyi bakalım şimdiden başarılar faruk'la size. pazartesi görüşmüştük gerçi farukla cafede öyle demişti o da. kendi motorumla gircem sınava. hazır scooter var işte. napcam mondiali görüşürüz belki orda...
komısyon ızın verırse kendı motorunla gırersın
botlarımı boyadım
özel yapım deri pantolonum hazır.
kaskımı temizledim.
kışlık içliğini taktım montumun.
hazırım......yakında bir fırtına kopacaks...
ne alakası var ya nie kullancan ben bugün gitdim eren abiyle tepebaşına imzalarımı atdım işlem tamam.
amcam cuma günü motoru kullanıcakmısınız biliyomusunuz sürmeyi dedi biliyorum dedim tmm ozammn sorun yok cumartesi sınava gelin hatta hocalara söyleriz kendi motorunuzla bile girersiniz dedi cumartesi kursa gitmeyede gerek yok motosiklet sınavları öğleden sonra olucak dedi 12-1 arası gelseniz olur dedi tmm dedim bu yani
ERENabi ybr nın fotoraflarını koysana ilan vericem!zahme olmassa zaten yapdığını unutmadım ona göre
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
bu gece itibariyle uludağ gezisini duyurular bölümüne açtım yurt dışından gelen misafirim nedeniyle 3 gün siteden biraz uzak kalacağım yarın sabah kütahyaya yoluculuk var tütav termal otele gelenleri beklerim dersem inanmayın tanımam valla arada nete girerek konu başlığı modaratörlerden onay aldıkdan sonra takip edeceğim
not: halis mulis rus votkası içecekler adını listeye yazdırsınlar
1.oldctiyboy
2.umututu
3.sen?
bende bende ama ramazan çıksın aradan
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)