adımız 3 TeFecilere çıktı.. haberiniz olsun ..
adımız 3 TeFecilere çıktı.. haberiniz olsun ..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
adımız da cıktı 3 tefecilere yaw abi cafede tefeci diolar mıllet yan gozle bakıyo bıgun dayak yemezsek ıyıdır
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eve anca gelebildim uyanıkları okeyde bi tokatlamışım artık benle okey oynamazlar
alın izleyinde biraz gülün
http://youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
alıntıdır
benim imzamı değiştireni bir yakaalrsammmmm
umut iyi bulmuşsun videoyu adam ruhunu teslim edecek neredeyse arkada
sen ne dion bora abi ya
adam kaskı düzeltem derken arkaya doğru uzuyodu nerdeyse
ilk başlarda acemi gibim olsada sonradan çıktı kokusu meydana
hamıt ozel msj kutunu bı kontrol edıver
umut güzel video kuzen..kendine iyi bak utucum..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
len ali sen buralara gelirmiydin lee saolasın.sende ii bak kendine.dikkat et rüzgarlar çıktı artıkın üşütme
aynen bende cam arayışlarına başladım üşütmemek lazım sonra senin gibi oluruz filan Allah korusun diyim.. nasıl geçti trenle ankara yolculuğu iyimiydi anlatta bilsin mt camiası ben anlamam biliyosun biz motorcuyuz senin gibi tırt gazcı ayrıca kelebek değiliz tren filan sıkar bizi..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
< "Kent merkezinde motosiklet yasağı" Sakarya Gazetesi >
Açıklama: Doktorlar Cad. , Esnaf Sarayı Önü, Adalar, Sağlık Müd. Önü, Esnaf Sarayın Yan sokağı ve İki Eylül Cad. Tansaş Aralığı...Hamamyolu Caddesi'ne, Porsuk Bulvarı'na, İsmet İnönü 1 Caddesi'nin Kızılcıklı ile Göksu kavşağı arasında kalan kısmına, İki Eylül Caddesi'nin Reşadiye Cami ile Göksu kavşağı arasında kalan kısmına ve İletişim Sokak'ın İki Eylül ve Şair Fuzuli caddeleri arasında kalan kısmına motosiklet ile girmek yasaklandı.
Olağanüstü toplanan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nun aldığı karara göre, Hamamyolu Caddesi'ne, Porsuk Bulvarı'na, İsmet İnönü 1 Caddesi'nin Kızılcıklı ile Göksu kavşağı arasında kalan kısmına, İki Eylül Caddesi'nin Reşadiye Cami ile Göksu kavşağı arasında kalan kısmına ve İletişim Sokak'ın İki Eylül ve Şair Fuzuli caddeleri arasında kalan kısmına motosiklet ile girmek yasaklandı.
Buralara girmek YASSAK...
http://www.youtube.com/watch?v=Gqi70...ated&search=bi bakın bokayım..umutunkine benziyormu..
Açıklama: Doktorlar Cad. , Esnaf Sarayı Önü, Adalar, Sağlık Müd. Önü, Esnaf Sarayın Yan sokağı ve İki Eylül Cad. Tansaş Aralığı... yaaw zaten yasaktı ki buralara girmek amaaan bee tutabilen varsa ceza yazzsın.ödemem.
Eskiden kesinleşmiş bir karar yoktu. İhbar olmadıktan sonra esnek davranıyorlardı. Sanırım bundan sonra pek tolerans tanımazlar...
eee başka hangi cadde kaldıı. ???
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
bence o bölgelere motosiklete yasaklanması isabet olmuş...
mesele 3 5 racingcinin hasanpolatkan olayı değil..insan trafiğe kapalı alanda yürürken yanından vınn diye bi scooterın geçmesi pek hoş olmuyodu..
birisi zorlamadıkça kesinlikle girmediğim bu yasaklanan bölgelere başkalarınında giremeyeceğini öğrenmek güzel bi fikir..,
kendi adıma bu fikri destekliyorum..yeri geldiğinde bizi araç yerine koysunlar deyip yakınıyoruz..şimdide yayaların yürüdüğü yolda bize hak tanınsın diye...olmuyo ki böle
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)